Ο Harry Potter ξαναγύρισε και εκτός ότι άφησε ιστορία, ίσως άφησε και ένα στίγμα της μόδας πίσω του. Τι; Τα χαρακτηριστικά γυαλιά μυωπίας που θέλεις να φοράς.

Τα μεγάλα γυαλιά μυωπίας είναι ίσως ένα trend που καλά κρατεί, γνωστό και ως nerdy ή geeky glasses. Το trend που βλέπεις αρκετά συχνά γύρω σου και αναρωτιέσαι γιατί κορόιδευες τον απουσιολόγο στο σχολείο με το χαρακτηριστικό αυτό σχήμα γυαλιών (ή τουλάχιστον έτσι έκανα εγώ #badgirl). Είναι το ίδιο trend που βλέπεις γύρω σου, σε celebrities, fashion bloggers και σε editorial περιοδικών που αργά ή γρήγορα σε ψήνει να αποκτήσεις και εσύ αυτά τα ιδιαίτερα γυαλιά έχοντας και μη μυωπία.

Αρκετοί fashion insiders λοιπόν, που επιλέγουν να φορέσουν αυτά τα nerdy glasses θυμίζουν χαριτωμένα σπασικλάκια ενώ παράλληλα καταφέρνουν να δείχνουν αρκετά sexy και chic. Οίκοι μόδας όπως Dior, Tom Ford & Chanel έχουν δημιουργήσει ιδιαιτέρους σκελετούς που μας μεταφέρουν πίσω στη δεκαετία των 70’s και προκαλούν χαμό στο κόσμο της μόδας .

Αν αγαπάς το #vintage στυλ το νέο αυτό trend είναι μια μικρή επένδυση που θα μείνει για αρκετό καιρό στη μόδα. Αν θέλεις να έχεις ένα σοφιστικέ attitude και παράλληλα να δώσεις μια πινελιά στυλ στη καθημερινότητα σου δεν έχεις από το να ακολουθήσεις τον εν λόγο trend. Παρακάτω θα πάρεις ιδέες για το πώς να φορέσεις τα geeky glasses.

#1 @emrata

A photo posted by Emily Ratajkowski (@emrata) on

Η Emily Ratajkowski είναι η πρώτη celebrity που δοκίμασε το look αυτό. #2 @alexachung
A photo posted by Alexa (@alexachung) on

 Αν τα φόρεσε και η Alexa, το πιο it girl της μόδας τότε είναι #musthave

#3 @thefashionguitar

 Δώσε μια πινελιά στυλ στο καθημερινό σου σύνολο φορώντας αυτό το ιδιαίτερο αξεσουάρ. #4 @kendalljenner
A photo posted by Kendall (@kendalljenner) on

Μέχρι και Kendall Jenner υπέκυψε στα geek glasses.

#5 @sonyaesman

A photo posted by SONYA ESMAN. (@sonyaesman) on

Η fashion blogger Sonya Esman ξέρει πολύ καλά πως αυτό το ροζ κουστούμι δείχνει μόνο με τα geek γυαλιά της και σου αποσπά τη προσοχή για ακόμη μια φορά #pinkandgeekglasses