Το προηγούμενο διάστημα είδαμε πολλά trends στα χείλη, που περιλάμβαναν glitter και μικρά κοσμήματα. Το επόμενο big thing όμως για το καλοκαίρι είναι τα blurred χείλη, δηλαδή αυτά που φαίνονται σαν να έχουν ένα soft focus στο κέντρο.

Τα blurred lips δεν είναι απλά ένα ακόμη look. Αποτελούν την απόλυτη beauty τάση της εποχής, καθώς τα βλέπουμε σε όλα τα must μακιγιάζ της σεζόν. Το νέο αυτό trend κυριάρχησε και στις πασαρέλες, με τα μοντέλα να εντυπωσιάζουν με χείλη που κλέβουν τις εντυπώσεις. Τα blurred χείλη είναι η messy και ατίθαση εκδοχή κάθε καλοφτιαγμένου μακιγιάζ που θα δεις στο Instagram feed σου. Είναι ο εύκολος τρόπος για να δημιουργήσεις ένα look που θα είναι σίγουρα διαφορετικό απ όλα τα άλλα. Τα χείλη σου θα φαίνονται σαν να έχουν μόλις φιληθεί!

thefashiontag.com

Get the trend

Ως “αρχάρια”, προσπάθησε να δοκιμάσεις πιο φυσικούς τόνους, ώστε να μην έχεις «ατυχήματα» στο τελικό blending.

# τοποθέτησε το lipstick ακολουθώντας τη φυσική γραμμή των χειλιών σου.

# άφησέ το για λίγο να στεγνώσει.

# βάλε ακόμη μια φορά lipstick και ταμπονάρισε το προϊόν με τα δάχτυλά σου.

# άφησε το και πάλι να στεγνώσει.

# ακούμπησε το lipstick στα χείλη σου και με ταμποναριστές κινήσεις ακολούθησε τη φυσική τους γραμμή χωρίς να κάνεις έντονη γραμμή.

thefashiontag.com

Αν τολμήσεις το trend των blurred lips, φρόντισε να δημιουργήσεις ένα φυσικό look στο υπόλοιπο πρόσωπο και στα μάτια, ώστε να δίνεται έμφαση στα χείλη και να υπάρχει η έντονη αντίθεση.

Δες ακόμα: Το νέο σχήμα στο eyeliner που έχει γίνει trend
featured photo: the chriselle factor