Είναι η Νεφέλη Κωνσταντίνου, είναι πολιτικός μηχανικός, ασχολείται με έργα ανανεώσιμων πηγών ενέργειας και με επιβλέψεις ανακαινίσεων στη Σαντορίνη και παράλληλα αρθρογραφεί για ένα τεχνικό περιοδικό της Ελλάδας.

”Τελευταία έχω αρχίσει να επαναπροσδιορίζω το τι θέλω στη ζωή μου και σκέφτομαι σοβαρά να κάνω αλλαγή καριέρας, οπότε μπορεί ο επόμενος χρόνος να με βρει στην Ιταλία. Είναι μια επιλογή πιο κοντά στη δημιουργική και καλλιτεχνική μου πλευρά την οποία μέχρι στιγμής μπορώ και εκφράζω στη σελίδα μου στο Instagram, μέσα από τη φωτογραφία, τα ταξίδια μου και την αγάπη μου για τη μόδα, καθώς και μέσα από το χορό.”

Πώς θα περιέγραφες το style σου με τρεις λέξεις;

Θηλυκό, φυσικό, ρομαντικό. Μου αρέσουν τα print και τα ιδιαίτερα σχέδια στα ρούχα και δεν προτιμώ γενικά τα πολύ απλά κομμάτια.

Πώς θα περιέγραφες την πόλη σου με τρεις λέξεις;

Μοναδική, ρομαντική, ανατρεπτική. Είναι ιδιαίτερη εμπειρία να ζεις στη Σαντορίνη.

Ποια είναι τα go-to brands για σένα;

Μέσα από την ενασχόληση μου με το Instagram έχω εκτιμήσει πολύ τη δουλειά που κάνουν τα ελληνικά brands και πιστεύω ότι έχουν κάτι πιο ξεχωριστό και ποιοτικό να προσφέρουν σε σχέση με τις μεγάλες αλυσίδες. Πάντα αγαπημένη θα είναι η Madameshoushou για τις ρομαντικές της δημιουργίες, ενώ εκτιμώ όλο και πιο πολύ τη δουλειά και τα κομμάτια από Nidodileda, που έχουν πάντα κάτι μοναδικό να προσφέρουν που δε μπορείς να το βρεις αλλού. Επίσης λατρεύω τα ρούχα από Mallory the label που, κάθε φορά, ειδικά οι κολεξιόν SS, σε ταξιδεύουν σε κάποιο εξωτικό προορισμό. Για τσάντες σταθερή επιλογή μου είναι η Clic jewels γιατί πέραν του ότι η δημιουργός τους έχει πάντα πολύ όμορφα σχέδια να προτείνει το κάνει με πολλή αγάπη και αυτό αντικατοπτρίζεται στην ποιότητά τους.

Ποια είναι τα go-to spots της πόλης για σένα;

Το πιο αγαπημένο μου σημείο στη Σαντορίνη είναι ψηλά στον Προφήτη Ηλία απʼ όπου μπορείς να δεις όλο το νησί. Ο αέρας σε χτυπάει στο πρόσωπο και νιώθεις μακριά απʼ όλους και απʼ όλα. Πραγματική γαλήνη. Για να απολαύσω ένα κρασί λατρεύω το οινοποιείο Santo Wines και για να βγω με φίλους τον Πύργο με τον χαλαρό χαρακτήρα του. Φυσικά για βόλτες η Οία είναι η πιο ανεπανάληπτη, ειδικά όταν την απολαμβάνεις χωρίς καθόλου κόσμο και έχεις το πιο όμορφο ηλιοβασίλεμα μονάχα για σένα (το οποίο παρεμπιπτόντως είναι τους χειμερινούς μήνες και όχι το καλοκαίρι).

Πώς το ότι ζεις στη Σαντορίνη έχει επηρεάσει τις στυλιστικές επιλογές σου;

Απʼ όταν μετακόμισα στη Σαντορίνη (πέρα από το ντύσιμό μου όταν βγαίνω για επιβλέψεις στα έργα) έχω αρχίσει να ντύνομαι πιο θηλυκά και πιο περιποιημένα στις εξόδους μου. Ίσως επηρέασε και το γεγονός ότι κατά τη διάρκεια της τουριστικής σεζόν, η οποία υπό φυσιολογικές συνθήκες είναι σχεδόν 7 μήνες στη Σαντορίνη, όλοι ντύνονται πιο καλά και υπάρχει ένα κλίμα πολυτέλειας θα έλεγα.

Ποιο είναι το αγαπημένο σου στοιχείο από το στυλ σου;

Το αγαπημένο μου στοιχείο θα έλεγα ότι είναι η φυσικότητα. Δεν μου αρέσει να βάφομαι ιδιαίτερα. Η φυσικότητα έχει μια ιδιαίτερη ομορφιά που μου τραβάει το βλέμμα γενικότερα. Πέραν αυτού αγαπημένο μου είδος ρούχου είναι τα ρομαντικά midi φορέματα.

Τι θα ʽʼπειράξειςʼʼ τους επόμενους μήνες στην εικόνα σου;

Νομίζω το μέσα είναι αυτό που αξίζει όλοι να «πειράζουμε» και να δουλεύουμε περισσότερο. Το στυλ αναπόφευκτα αλλάζει και εξελίσσεται χωρίς να το σχεδιάζεις ή να γνωρίζεις από πριν που θα σε οδηγήσει.

Τι θα άλλαζες ευχαρίστως στην πόλη σου;

Θα την έκανα πιο ζωντανή το χειμώνα.

Τι είναι style για σένα;

Style για μένα είναι περισσότερο η αύρα του κάθε ανθρώπου, το τι αποπνέεις ανεξαρτήτως του τι έχεις επιλέξει να φορέσεις, αλλά είναι φυσικά και δημιουργικότητα.