Βρεθήκαμε στο event της Nike και είδαμε από κοντά τη νέα συλλογή Black & White, που σχεδιάστηκε έχοντας ως γνώμονα όχι μόνο τις σπουδαίες αθλήτριες αλλά και τη κάθε γυναίκα που είναι δραστήρια, αθλητική, τολμηρή και θέλει να νιώθει μοναδική και άνετη σε κάθε περίσταση.

4 λογοι που η νεα συλλογη της Nike θα σε βοηθησει στη προπονηση

Εκτός από συμβουλές για το πώς να επιλέξεις τα κατάλληλα αθλητικά, το σωστό μέγεθος στο μπουστάκι (υπεύθυνες σε κάθε κατάστημα μπορούν να σε βοηθήσουν με αυτό) ή το κολάν σε σχέση με την προπόνηση που επιλέγεις, έχουμε και κάποιους ακόμα καλούς λόγους να την επιλέξουμε:

  1. Η νέα συλλογή Black & White ξεχωρίζει για το διαχρονικό συνδυασμό μαύρου και λευκού.
  2. Προσφέρει άνεση και στήριξη ενώ κάθε κομμάτι της συλλογής συνδυάζεται με πολλούς, διαφορετικούς τρόπους για στυλ τόσο στην προπόνηση όσο και στην καθημερινότητα σου.
  3. Η αξιοπιστία και καινοτομία της Nike σε ό,τι αφορά την κορυφαία τεχνολογία των αθλητικών ρούχων, συνδυάζεται με απαράμιλλο design υψηλής αισθητικής.
  4. Κολάν, αθλητικοί στηθόδεσμοι, μπλουζάκια και σορτς προπόνησης σε black & white συνδυασμούς αναδεικνύουν κάθε σώμα.
4 λογοι που η νεα συλλογη της Nike θα σε βοηθησει στη προπονηση

Αν θέλεις και μία επιπλέον συμβουλή ή καθοδήγηση στον τρόπο που γυμνάζεσαι ή ακόμα και να ξεκινήσεις μόνη σου, κατέβασε τη δωρεάν εφαρμογή Nike+ Training Club. Δεν θα βρεις καμία καλύτερη να έχει σχεδιαστεί για δωρέαν χρήση, αφού διαθέτει εξατομικευμένα προγράμματα με βάση τους στόχους σου, εμπνευσμένα από τους καλύτερους αθλητές του κόσμου.

Μοιράσου την εμπειρία σου με τα hashtags: #JustDoIt, #NikeWomen #NTC