Ποιος δημιουργεί ένα street style icon ή καλύτερα πώς δημιουργείται ένα street style icon; Δεν υπάρχει συνταγή αλλά σίγουρα χρειάζεται τύχη!

Γυναίκες και άντρες, αποτελούν κινητή διαφήμιση εφόσον προβάλλουν τα ρούχα γνωστών σχεδιαστών οι οποίοι επενδύουν σε αυτούς για να κάνουν πωλήσεις.. και το πετυχαίνουν αφού τα ρούχα τους γίνονται ανάρπαστα.

Καλές οι διάσημες ιταλίδες, αμερικανίδες, κινέζες και ρωσίδες πρωταγωνίστριες των τελευταίων ετών αλλά η νέα γενιά street style icons φέρνει έναν άλλο αέρα και μια άλλη φρεσκάδα στους δρόμους των μεγάλων πόλεων!

  1. Patricia Manfield

Οι Ιταλοί ξέρουν να το κάνουν καλά και η μεγάλη παράδοση που έχουν στο street style συνεχίζεται. Νέα, όμορφη με πολύ ιδιαίτερο πρόσωπο. Πρωταγωνιστεί στα front row σχεδιαστών στις εβδομάδες μόδας και μας κερδίζει σε κάθε της εμφάνιση.

patricia-manfield

  1. Gilda Ambrosio

Μπορεί το επίθετο της να μας φέρνει στο μυαλό το διάσημο μοντέλο αλλά η Gilda δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από αυτό. Ιταλίδα και αυτή, πολυμήχανη αφού είναι στυλίστρια, σύμβουλος μόδας, σχεδιάστρια και blogger.

gilda-ambrosio

  1. Julia Sarr- Jamois

Η Julia Sarr-Jamois ξεκίνησε την καριέρα της στη μόδα ως βοηθός στο περιοδικό i-D. Σήμερα, βάση της αποτελεί το Λονδίνο. Είναι στυλίστρια καθώς και συντάκτρια μόδας και έχει συνεργαστεί με διάσημους φωτογράφους. Φημίζεται για το προσωπικό στιλ και γούστο της καθώς επίσης και για το εκκεντρικό άφρο μαλλί της.

julia-sarr-jamois

  1. Yasmin Sewell

Σύμβουλος μόδας από την Αυστραλία με βάση το Λονδίνο. Το 2012 πήρε το βραβείο Young Australian για την συμβολή της στο χώρο της μόδας.

yasmin-sewell

  1. Ursina Gysi

Η Ursina είναι από την Ελβετία και έχει μια μοναδική αίσθηση του στυλ, εκτός από καταπληκτικά μαλλιά. Η Ursina σχεδιάζει σειρά ρούχων την οποία δε μπορείς να αγοράσεις και ούτε είναι στα σχέδια της η πώληση τους.

ursina-gysi