Αν το γεγονός ότι η Naomi Watts θα πρωταγωνιστήσει στην νέα σειρά του Netflix δεν είναι αρκετό για σένα, τότε σίγουρα το σενάριο της σειράς θα είναι αυτό που θα  σε κερδίσει.

Το “Gypsy” θα αποτελείται από 10 επεισόδια, σκηνοθέτης των οποίων θα είναι η Sam Taylor Johnson (Fifty Shades of Grey) ενώ το σενάριο υπογράφει η Lisa Rubin. Στην σειρά θα δούμε τις αντισυμβατικές θεραπευτικές μεθόδους που χρησιμοποιεί η ψυχολόγος Jean Holloway (Naomi Watts) στους ασθενείς της. Όμως το story δεν τελειώνει εδώ, αφού η ίδια δεν διστάζει να συνάψει σχέσεις με ανθρώπους από την ζωή των ασθενών της και να ξεπεράσει τα όρια της επαγγελματικής και προσωπικής της ζωής.

Εκτός από την Naomi Watts, στην σειρά θα δούμε τον Billy Crudup (Spotlight) στον ρόλο του συζύγου της και τους Sophie Cookson (Kingsman), Lucy Boynton (Murder on the Orient Express), Karl Glusman (Nocturnal Animals).

Παρόλο που το επίσημο trailer της σειράς και η ημερομηνία προβολής του δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές, για σένα που ανυπομονείς να δεις την Watts σε αυτόν τον ρόλο σου έχουμε τις πρώτες φωτογραφίες που δημοσίευσε το Netflix.