Η νέα σειρά του CW λέγεται “Nancy Drew” και έρχεται για να μας δημιουργήσει μια νέα εμμονή με το μυστήριο. Τα τελευταία χρόνια έχουμε αγαπήσει τις σειρές με εφήβους πρωταγωνιστές, όπως το Riveldale ή το Supernatural. Η Nancy Drew είναι μία νέα εξίσου φιλόδοξη σειρά που αναζητεί τη δική της θέση.

Η σειρά Nancy Drew ξεκίνησε να προβάλλεται από το κανάλι CW πριν λίγο καιρό και ήδη μας έχει αποσπάσει τη προσοχή με την υπόθεσή της. Η 18χρονη πρωταγωνίστρια έχει ως στόχο να μπει στο πανεπιστήμιο. Παράλληλα όμως θα  πρέπει να περιμένει λίγο ακόμη, αφού η ίδια θα βρεθεί στην μέση μίας πολύ περίεργης υπόθεσης φόνου. “Συνένοχοι” είναι και οι τέσσερις φίλοι της που θα κληθούν από τις αρχές να δώσουν κατάθεση ως μάρτυρες. Το ζήτημα είναι ότι η κατάσταση χειροτερεύει όταν στρέφουν πάνω τους τα βλέμματα ως ύποπτοι. Την ίδια στιγμή ο πραγματικός ένοχος τριγυρνάει ελεύθερος κάπου εκεί έξω. Η παρέα, αποφασίζει να κάνει κάτι γι’ αυτό, με την ‘Nancy Drew’ να αναλαμβάνει πρώτη εκείνη να εξακριβώσει τι συνέβη στην πραγματικότητα.

Η σειρά Nancy Drew δε λύνει μια απλή υπόθεση μυστηρίου
imdb.com

Οι δημιουργοί της σειράς είναι οι Josh Schwartz and Stephanie Savage, ενώ πρωταγωνιστούν οι Kennedy McMann, Tunji Kasim, Alex Saxon, Leah Lewis, Maddison Jaizani, Scott Wolf, Pamela Sue Martin, Riley Smith και άλλοι.

Η υπόθεση της σειράς δεν μας είναι εντελώς άγνωστη, αφού σε πολλά σημεία μας θυμίζει το Riveldale. Ίσως είναι φυσικό, αφού ξεκίνησαν να προβάλλονται από το ίδιο κανάλι. Η Nancy Drew έχει μία ξεχωριστή λεπτομέρεια που φαίνεται ακόμη και στις φωτογραφίες. Η σκηνοθεσία της είναι πιο σκοτεινή σε σχέση με άλλες σειρές και όλο το concept ενισχύει την πλοκή του μυστηρίου που επικρατεί.

https://www.youtube.com/watch?v=nfe8y6wwVww

Κάτι το οποίο δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό στο ευρύ κοινό είναι ότι η Nancy Drew δεν είναι μια νέα ιστορία. Μετράει πάνω από 90 χρόνια από τη πρώτη της  εμφάνιση στο λογοτεχνικό προσκήνιο. Όλες οι ενδείξεις που έχουμε μέχρι στιγμής, μετά την πρεμιέρα της σειράς είναι θετικές. Τα στοιχεία δείχνουν ότι θα μας κάνει να την αγαπήσουμε πολύ γρήγορα.

Featured image: imdb.com