Να γιατί οι millenials είναι η πιο υγιής γενιά!

Μπορεί από πολλούς να έχουμε χαρακτηριστεί ως η γενιά των τεμπέληδων, των θυμάτων του υπερκαταναλωτισμού και εκείνοι που παραποιούν τη γλώσσα και υπεραπλουστεύουν τον τρόπο ζωή, αλλά οι έρευνες έχουν μάλλον άλλη άποψη περί του θέματος. Μάθετε, λοιπόν, πως όλοι εμείς οι Millenials όχι μόνο είμαστε περισσότερο υγιείς πνευματικά αλλά κυρίως σωματικά, σε σχέση με τις προηγούμενες γενιές!

Δες παρακάτω το γιατί…

1. Η φιλοσοφία του Instagram

Το Internet έχει μπει για τα καλά στη ζωή όλων μας. Η διαφορά με εμάς τους Millenials, όμως, είναι ο τρόπος που το «εκμεταλλευόμαστε». Για την ακρίβεια, η αγάπη μας στα social media και ειδικά στο Instagram, φαίνεται πως μας επηρεάζει παραπάνω από όσο νομίζουμε. Οι άνθρωποι μέσω αυτού του δικτύου προβάλλουν τον τρόπο ζωής τους που χαρακτηρίζεται από σωματική υγεία και ευεξία. Ο καθένας και η καθεμιά, λοιπόν, από εμάς ως ακόλουθος ενός ή και περισσοτέρων fitness influencers πρεσβεύει και στη δική του/της ζωή τις αντίστοιχες συνήθειες. Επομένως, όλοι μας βάζουμε ένα μικρό λιθαράκι σε αυτή τη φιλοσοφία διαβίωσης και προσπαθούμε μέσα από το δικό μας λογαριασμό να αποτυπώσουμε μία μικρή έστω πτυχή αυτής.

Να γιατί οι Millenials είναι η πιο υγιής γενιά! 2. Έχουμε συνειδητοποιήσει τη σημασία του ύπνου

Αν και παλιότερα ο ύπνος αποτελούσε σήμα κατατεθέν της τεμπελιάς, οι millenials έχουμε συνειδητοποιήσει ότι είναι οργανικό κομμάτι της σωματικής μας υγείας και της ψυχικής μας ευεξίας, εξισώνοντας το μάλιστα ακόμη και με την αξία της διατροφής. Ξέρουμε πως ο ποιοτικός ύπνος παίζει σημαντικό ρόλο στη ζωή μας και επενδύουμε σε αυτόν. Ακόμη και αν η καθημερινότητα μας είναι δύσκολη και κουραστική, φροντίζουμε ένας καλός ύπνος να γεμίσει τις μπαταρίες μας και να μας δώσει ώθηση για τη συνέχεια.

Να γιατί οι Millenials είναι η πιο υγιής γενιά! 3. Κάνουμε γυμναστική

Πλέον υπάρχουν τόσα fitness trend ακόμη και fitness apps που μπορεί ο καθένας να κατεβάσει στο κινητό του, που είναι σχεδόν αδύνατον κάποιος από τη γενιά μας να τα αγνοήσει. Είναι πλέον μέρος της καθημερινότητας μας η επαφή με τη γυμναστική και η σταθερής βάσης άθληση. Μας βοηθάει να αποφορτιστούμε, να παραμείνουμε ελκυστικοί και κυρίως να ενταχθούμε ομαλά στις παρέες μας, κάτι πολύ σημαντικό για τον καθένα από εμάς. Για όποιον λόγο, όμως, και αν συμβαίνει αυτό, το αποτέλεσμα δεν παύει να είναι ενθαρρυντικό.

Να γιατί οι Millenials είναι η πιο υγιής γενιά! 4. Ξέρουμε να διατηρούμε μία ισορροπία ανάμεσα στην προσωπική και την επαγγελματική μας ζωή

Είμαστε ίσως από τις γενιές που έχουν δεχτεί τη μεγαλύτερη πίεση και απογοήτευση στον επαγγελματικό τομέα. Έχουμε σκεφτεί να τα παρατήσουμε, να συμβιβαστούμε ή ακόμη και να διαλύσουμε τα όνειρα και τους στόχους μας. Οι δυσκολίες όμως αυτές φαίνεται πως μας έκαναν πιο δυνατούς και ψυχολογικά υγιείς. Ακόμη και αν ο κόσμος της δουλειάς μας μάς δίνει καθημερινά δεκάδες «χαστούκια», εμείς ξέρουμε καλά πως είναι όταν γυρνάς σπίτι να κλείνεις την πόρτα σου και να τα αφήνεις όλα απ’ έξω. Με λίγα λόγια, να έχεις μία ευτυχισμένη και ισορροπημένη προσωπική ζωή. Να γιατί οι Millenials είναι η πιο υγιής γενιά! Για αυτούς, λοιπόν, και για άλλους πολλούς λόγους, εμείς, η γενιά των ’00 αξίζουμε ένα «μπράβο». Και φυσικά, όχι για να ικανοποιηθεί ο εγωισμός μας αλλά για να νιώσουμε πως πίσω μας υπάρχουν σταθερές βάσεις που όταν «πέσουμε» θα μας σηκώσουν και θα μας πουν «προχώρα!».

0 replies

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.