Μυστικα ομορφιας και ευεξιας απο την Gisele

Η Gisele είναι απλώς, υπέροχη! Δεν θεωρείται τυχαία το σούπερ μόντελ των τελευταίων δεκαετιών. Πέρα από αυτό όμως είναι και επιχειρηματίας, σύζυγος, μητέρα, και πάντα όμορφη και γυμνασμένη. Η ίδια μοιράζεται τα μυστικά της για μια ισορροπημένη ζωή που της επιτρέπει να είναι πάντα ζεν!

“Καθημερινά ασκούμαι τουλάχιστον για μισή ώρα. Δεν το παραλείπω ποτέ αλλά δεν το παρακάνω κιόλας. Δεν ξεφεύγω από τα όριά μου”, δηλώνει η ίδια. Ασχολείται με τη γιόγκα, με πολεμικές τέχνες, κάνει πεζοπορία και ποδήλατο. Κάτι από αυτά -ή ακόμη και όλα-, σίγουρα μπορεί η καθε μία από εμάς, να εντάξει στην καθημερινότητά της.

Επιπλέον, η Gisele, δηλώνει οπαδός των φυσικών προϊόντων ομορφιάς και κάνει συχνά σπιτικές μάσκες, τόσο για το πρόσωπο όσο και για τα μαλλιά. Εάν τώρα βαριέσαι να φτιάξεις τα παραπάνω ή να ψωνίσεις ειδικά για αυτό τον σκοπό, υπάρχουν έτοιμες φυσικές και οικονομικές μάσκες στα φαρμακεία. “Βάφω τα μαλλιά μου όσο λιγότερο μπορώ και στο πρόσωπο χρησιμοποιώ μια πλούσια κρέμα το χειμώνα λόγω κρύου και έλαια όπως  jojoba ή αμυγδάλου, το καλοκαίρι”. Βέβαια, όσο όμορφη και να είναι, και αυτό δεν το αμφισβητεί κανείς, οι κακές οι γλώσσες λένε ότι πρόσφατα αφέθηκε στα χέρια διάσημου πλαστικού για λίφτινγκ ματιών.

Ακόμη ένα μυστικό το όποίο μοιράζεται μαζί μας είναι πως το κορίτσι αυτό πιστεύει απόλυτα πως όσες κρέμες και καλλυντικά κι αν χρησιμοποιούμε εαν δεν φροντίζουμε τη διατροφή μας δεν πρόκειται ποτέ να αποκτήσουμε όμορφο δέρμα. Γι’ αυτό το λόγο, λέει “όχι” στο junk food και επιμένει στο σπιτικό φαγητό. Τρώει φρέσκα φρούτα, λαχανικά και καρπούς, όπως ρύζι και κινόα, και καθαρή πρωτεϊνη όπως οργανικό μοσχάρι, κοτόπουλο και σολομό. Έχει ξεχάσει εδώ και χρόνια τί είναι η λευκή ζάχαρη, το λευκό αλεύρι και τα γαλακτοκομικά. Ας μην ξεχνάμε όμως, εμείς οι απλές θνητές, ότι όλα αυτά της τα ετοιμάζει καθημερινά ο προσωπικός της σεφ!

Τέλος, κάτι σημαντικό για να θυμόμαστε, είναι η πεποίθηση και κανόνας στη ζωή της ότι “για να προσφέρεις στους άλλους και να είσαι ευτυχισμένη πρέπει πρώτα εσύ η ίδια να φροντίσεις τον εαυτό σου”.