”Είμαι η Στεφανία Μακροπούλου και είμαι πολύ τυχερή. Είμαι τυχερή γιατί κάνω τόσα πολλά πράγματα που εν τέλει, δεν βαριέμαι ποτέ την καθημερινότητα μου. Κάνω social media, art direction, content creation, ΠΟΛΥ copy writing και ταυτόχρονα ασκώ το επάγγελμα της fashion influencer, έχοντας υπέροχες συνεργασίες με εταιρείες που με εμπιστεύονται για να διαφημίσω το προϊόν τους. Αν με ρωτήσεις πως είμαι, λογικά θα γκρινιάξω για το πόσο πηγμένη ή κουρασμένη είμαι, αλλά να ξέρεις ότι λατρεύω την δουλειά μου, δεν θα την άλλαζα με τίποτα.”

Πώς θα περιέγραφες το style σου με τρεις λέξεις; 

Είναι ένα δυνατό mix Σκανδιναβικού με ανδρόγυνου, καθώς και «δεν έχω τίποτα να βάλω»

Πώς θα περιέγραφες την πόλη σου με τρεις λέξεις; 

Χαοτική, αριστοκρατική, κουλ
Ποια είναι τα go-to brands για σένα;  Εννοείται πως ανάμεσα στις μεγάλες μου αγάπες κρύβονται τα Mindyourstyle, NASHbyNA, La Chaine, Meer Jewelry, Milk White αλλά καθημερινά τρελαίνομαι με την εικόνα των Karavan & Nidodileda.

Ποια είναι τα go-to spots της πόλης για σένα; 

Σαν παιδί των Νοτίων, για μένα η θάλασσα θα είναι πάντα το go-to spot μου. Είμαι χαρούμενη; Θάλασσα. Περνάω κατάθλιψη; Θάλασσα. Θέλω να τρέξω; Θάλασσα. Δεν έχω τι να κάνω, αλλά θέλω να βγω έξω; Θάλασσα. Τώρα που το ξανασκέφτομαι βέβαια, ίσως φταίει που είμαι Καρκίνος και αυτή η πανέμορφη, ατέλειωτη περαντζάδα με ανανεώνει, με γεμίζει και με κάνει να νιώθω καλά.

Πώς το ότι ζεις στην Αθήνα έχει επηρεάσει τις στυλιστικές επιλογές σου;

Αχ, καλώς ή κακώς έχω περάσει από πολλά στάδια έχοντας ζήσει από την αρχή το blogging στην Αθήνα, τους χιπστερς, τα κουλ παρτυ και όλα αυτά που δεν θέλω να κάνω πια. Το στυλ μου -δυστυχώς- επηρεαζόταν από πράγματα που «έπρεπε» να κάνω ή από μέρη που «έπρεπε» να παραστώ. Ευτυχώς, πλέον έχω καταφέρει να αποδεσμευτώ από αυτό και να ντύνομαι όπως θέλει η Στεφανία και όπως νιώθει εκείνη καλά. Κοινώς, cheers to almost being 30!

Ποιο είναι το αγαπημένο σου στοιχείο από το «αθηναϊκό στυλ» σου;

Το ότι απελευθερώσαμε το athleisure, δηλαδή είναι αποδεκτό να πάω σε μια δουλειά με joggers και sneakers και να θεωρούμαι stylish.

Τι θα ‘’πειράξεις’’ φέτος τον χειμώνα στην εικόνα σου; 

Θα φορέσω καφέ με μαύρο. Και μπλε με μαύρο, μη σου πω!

Τι θα άλλαζες ευχαρίστως στην πόλη; 

Στην παρούσα φάση, θα εξαφάνιζα την κίνηση και θα προσπαθούσα να επαναφέρω τα πανέμορφα -και πλέον κατεστραμμένα- νεοκλασσικά κτίρια της πόλης.

Τι είναι style για σένα; 

Style για μένα είναι έκφραση, είναι τρόπος σκέψης, είναι τέχνη, είναι ιδέες, είναι αγάπη.