Οι φίλοι της Σάντυ Κοτσαρίδου την περιγράφουν ως αθεράπευτα ρομαντική, αυθεντική, και παθιασμένη με την αισθητική. Εκείνη δηλώνει “multitasker” με βασικό στόχο είναι να είναι χαρούμενη. Είναι ψυχολόγος, ασχολείται με το digital marketing και μοιράζει fashion έμπνευση ως @sandy__rose στο Instagram.

Πώς θα περιέγραφες το style σου με τρεις λέξεις;

Whatever is confident. Το στυλ μου σίγουρα βασίζεται στο concept / mood της ημέρας (και ειλικρινά είμαι αρκετά ευφάνταστη). Συνήθως διαλέγω τη μονοχρωμία με έντονα αξεσουάρ και κάποια glam στοιχεία. Τη δεδομένη περίοδο θα το χαρακτηρίσω urban minimal.

Πώς θα περιέγραφες την πόλη σου με τρεις λέξεις;

Ονειροπόλα, πολυάσχολη, ποιητική.

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sandy (@sandy__rose)

Ποια είναι τα goto brands για σένα;

Νομίζω πως τα ελληνικά brands αξίζουν την προσοχή μας και αρχίζουν να εδραιώνουν δυναμικά το αποτύπωμά τους στη μόδα. Αγαπώ τα Melitta γιατί φοράω εκτός από εξαιρετικής ποιότητας κομμάτια, την Ελλάδα με ένα fashion twist. Επίσης, για τα καθημερινά μου looks λατρεύω τα cosstores. Αγαπημένα μου jewelry brands είναι το kaleido για τa ιδιαίτερά, statement κοσμήματα του και για πιο everyday looks τα χειροποίητα Parsley Jewels.

Ποια είναι τα goto spots της πόλης για σένα;

Θα με βρεις σε όλα τα μικρά bars με αβίαστη προσωπικότητα που έχουν «κάτι» το οποίο σου προκαλεί συναίσθημα! Στα αφαιρετικά coffee shops, εκπροσώπους του minimal interior, γεμάτα φυτά, φυσικό φως και καλό καφέ ή χωμένη σε κάποιο street food μαγαζάκι του κέντρου να καταβροχθίζω 1 τόνο Pad Thai noodles.

Πώς το ότι ζεις στην Αθήνα έχει επηρεάσει τις στιλιστικές επιλογές σου;

Η Αθήνα πιο πολύ για εμένα δεν αποτελεί επιρροή αλλά πρόκληση να εντάξω την διαφορετικότητα μου στην καθημερινότητα και να εκφράζομαι ελεύθερα ακόμα και αν αυτό κάποιες φορές τραβάει τα βλέμματα.

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sandy (@sandy__rose)

Ποιο είναι το αγαπημένο σου στοιχείο από το «αθηναϊκό στυλ» σου;

Νομίζω πως το αγαπημένο μου στοιχείο είναι τα μικρά τσαντάκια σε έντονα χρώματα που ολοκληρώνουν αγαπημένα oversized masculine looks.

Τι θα ‘’πειράξεις’’ το 2021 στην εικόνα σου;

Δεν θα έλεγα πως θα ήθελα να τη «πειράξω», θα ήθελα να αρχίσω να την αγκαλιάζω περισσότερο.

Τι θα άλλαζες ευχαρίστως στην πόλη;

Θα πω τη νοοτροπία των ανθρώπων της πόλης. Να σταματήσουν να είναι τόσο διχασμένοι και επικριτικοί. Να μπορεί ο καθένας να είναι και να λέει ότι θέλει και ότι τον εκφράζει. Α! και ίσως να άλλαζα τις κρατήσεις στα εστιατόρια. Θα ήθελα να νιώθω ξεχωριστή κάθε φορά που βρίσκω κατά τύχη τραπέζι.

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sandy (@sandy__rose)

Τι είναι style για σένα;

Τρόπος έκφρασης, αυτό- παρουσίαση, μορφή τέχνης, mini bio της προσωπικότητά μας.