Στην ερώτηση ”ποια είσαι και τι κάνεις;” η Ινέσσα Αζοίδου απαντά πως το όνομά της δεν βγαίνει από κάπου και ”δεν θεωρώ ότι το επάγγελμα και η ταμπέλα εκπροσωπούν έναν άνθρωπο. Όποτε είμαι αυτό που νιώθω κάθε φορά και έχω ασχοληθεί με ότι με απασχολεί την κάθε χρονική περίοδο. Είτε αυτό είναι ραδιόφωνο, τηλεόραση, modeling, content creation, φωτογραφία, αυτό που ταξιδεύεις και δουλεύεις digital nomad δεν λέγονται αυτοί; “Εδώ και 1μιση χρόνο κάπου ανάμεσα σε όλα τα παραπάνω έφτιαξα και ένα slow fashion brand το DailyIness όπου σχεδιάζω ότι μου έλειπε στην μόδα και το συνδυάζω με limited collections που δημιουργούμε με locals σε διαφορά μέρη του πλανήτη (βλέπε Μεξικό και Ρωσία)” προσθέτει. “Αγαπώ να εμπνέομαι και να εμπνέω! Ένας κόσμος για εμένα χωρίς έμπνευση θα ήταν βαρετός.”
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Inessa Azoidoy (@inessa_azoidoy)

Πώς θα περιέγραφες το style σου με τρεις λέξεις;

Comfy, colorful & feminine.

Πώς θα περιέγραφες την πόλη σου με τρεις λέξεις;

Η πόλη μου είναι η Θεσσαλονίκη. Και θα την περιέγραφα άγρυπνη, ρομαντική, αδικημένη!

Ποια είναι τα go-to brands για σένα;

Πάντα στην θέση Νο1 είναι Dior, μετά ακολουθεί Prada, Isabel amaranth & Cult Gaia. Σε ποιο affordable ψηφίζω Jw Pei όσον αφορά τις τσάντες & Farm Rio όσον αφορά τα prints!
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Inessa Azoidoy (@inessa_azoidoy)

Ποια είναι τα go-to spots της πόλης για σένα;

Το Σέμπρικο για υπέροχο φαγητό, το Έργον αγορά για χαλαρές συζητήσεις με φόντο χρώματα στον ουρανό & το Exereton για γλυκά και γενικά τα πιο in spots είναι αυτά που δεν έχουν ονομασία αλλά έχουν φοβερά ηλιοβασιλέματα!

Πώς το ότι ζεις στο Ηράκλειο κάποιους μήνες του χρόνου έχει επηρεάσει τις στιλιστικές επιλογές σου;

Σε γενικές γραμμές δεν το έχει επηρεάσει. Ίσως στο κομμάτι ότι είναι πιο summerish από μέσα Απριλίου μέχρι μέσα Οκτώβρη. Έχουν ένα ατελείωτο καλοκαίρι εδώ που σε κάνει θες δεν θες στιλιστικά πιο ανέμελη!

Ποιο είναι το αγαπημένο σου στοιχείο από το στυλ σου;

Τα blazers οπωσδήποτε!
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Inessa Azoidoy (@inessa_azoidoy)

Τι θα ‘’πειράξεις’’ φέτος τον χειμώνα στην εικόνα σου;

Θέλω να εντάξω περισσότερα χειμερινά κοπέλα τύπου fedora, bucket hats ή και κλασσικούς μπερέδες οπωσδήποτε στην εικόνα μου φέτος!

Τι θα άλλαζες ευχαρίστως στην πόλη;

Το μόνο που θα άλλαζα είναι το αιώνιο πρόβλημα με το parking & αυτό που θα πρόσθετα είναι περισσότερα green corners & pet friendly μέρη!

Τι είναι style για σένα;

Σίγουρα τρόπος έκφρασης και σύμμαχος αυτοπεποίθησης!

Διάβασε ακόμα: My City, My Style: Λυδία Αϊβαλή