Η Δέσποινα Ισοπούλου είναι floral designer, γιατί όπως λέει “αγαπώ τόσο πολύ τα λουλούδια και την εφήμερη ομορφιά τους που αποφάσισα να το κάνω επάγγελμα.”

Πώς θα περιέγραφες το style σου με τρεις λέξεις;

Ειλικρινά δεν ξέρω πια, αλλά θα σας πω τι δεν είναι και δεν ήταν ποτέ: girly, boho, maximal.

Πώς θα περιέγραφες την πόλη σου με τρεις λέξεις;

Η Αθήνα είναι μια πόλη πληγωμένη, βρώμικη και ταυτόχρονα εθιστική. Την αγαπώ και την μισώ ταυτόχρονα και ποτέ δεν θέλησα να ζήσω μόνιμα πουθενά αλλού.

Ποια είναι τα go-to brands για σένα;

Tο πολυαγαπημένο μου Milkwhite με την statement αισθητική του, το Awake Mode για τα tailored κομμάτια και τα Vathos Apparel για την βιώσιμη φιλοσοφία τους.

Ποια είναι τα go-to spots της πόλης για σένα;

Το Birdman, το Sushimou, το Galaxy, το Μουσείο της Ακρόπολης, η Δεξαμενή είναι μέρη στα οποία επιστρέφω με την πρώτη ευκαιρία.

Πώς το ότι ζεις στην Αθήνα έχει επηρεάσει τις στιλιστικές επιλογές σου;

Δεν με επηρεάζει στιλιστικά η πόλη μου, φοράω πάντα αυτά που θέλω. Ίσως να μου λείπει λίγη λάμψη, λίγες ευκαιρίες για dress up γιατί απολαμβάνω το styling και το να ντύνομαι, είναι από τις μικρές χαρές της ζωής (μου).

Ποιο είναι το αγαπημένο σου στοιχείο από το «αθηναϊκό στυλ» σου;

Ο χειμώνας στην Αθήνα είναι γλυκός και αυτό μου επιτρέπει ένα μεγάλο μέρος του έτους να φοράω τον αγαπημένο μου συνδυασμό: πουκάμισα ή tank tops με σακάκια.

Τι θα ‘’πειράξεις’’ φέτος τον χειμώνα στην εικόνα σου;

Έχω προσθέσει ήδη παραπάνω χρώμα από ότι συνήθιζα και έχω εμπλουτίσει την ντουλάπα μου με πολλές αποχρώσεις του πράσινου, από τα ρούχα μέχρι τα αξεσουάρ.

Τι θα άλλαζες ευχαρίστως στην πόλη;

Αχ που να αρχίσω; Ίσως από τη νοοτροπία των ανθρώπων που απαρτίζουν την πόλη, πόσο διαφορετική θα ήταν η καθημερινότητα μας αν σεβόμασταν το ίδιο το μέρος που ζούμε και τον άνθρωπο που ζει δίπλα μας.

Τι είναι style για σένα;

Η φυσικότητα και η ευγένεια.