Και σαν να μην είχαμε αρκετές δύσκολες αποφάσεις να πάρουμε στη ζωή, έρχεται ακόμα ένα πρόβλημα να μας ταλανίσει: θα βάλουμε mules ή όχι τελικά; Πρόκειται για τα αμφιλεγόμενα παπούτσια με το πίσω μέρος ανοιχτό που συχνά καταλήγει σε peep toe, φλατ ή ψηλοτάκουνα.

Είναι έτσι κι αλλιώς κάπως δύσκολο να τα περιγράψεις, οπότε για να τα φορέσεις η δυσκολία μεγαλώνει λίγο. Τα εν λόγω παπούτσια λοιπόν, μπορεί να νομίζαμε ότι είχαν ξεχαστεί κάπου στα κιτς αρχεία του 90, όμως εδώ και λίγο καιρό τα βλέπουμε όλο και παραπάνω στη σφαίρα της μόδας, από τις πασαρέλες μέχρι τις πιο γνωστές fashionistas. Και ενώ το ερώτημα του αν μια «ασχημούτσικη» τάση έχει και αυτή τη γοητεία της παραμένει, μπορεί τα παρακάτω  street styles να διαλευκάνουν κάπως την υπόθεση:

3 (Custom)1 (Custom)

Ακόμα και αν δεν είσαι από αυτές που διστάζουν να δώσουν μία ευκαιρία στην τάση, πρέπει να παραδεχτούμε οτι τα mules μας κάνουν τη χάρη να φοριούνται σε all day και night εμφανίσεις: από το πιο επαγγελματικό σου ντύσιμο μέχρι σε βραδινή έξοδο είναι ιδανικά για να δώσουν μία πιο εκκεντρική νότα στο look σου.