Εσένα τι σου έρχεται στο μυαλό όταν ακούς το όνομα Mr.Highline; Μάλλον δεν είναι αυτό που νομίζεις! Το Mr.Highline είναι ένα creative agency με έδρα το Λονδίνο. Αναλαμβάνει τη βελτίωση της online παρουσίας των ξενοδοχείων όπως για παράδειγμα το web design, τα social media, την ευρύτερη τεχνική στήριξη αλλά και τη συνεργασία με influencers, αυξάνοντας την αναγνωρισιμότητα του πελάτη και συμβάλλοντας δυναμικά στην αύξηση κερδών ετησίως.

Βρεθήκαμε με την Κρισταλένα, θέλοντας να ανακαλύψουμε περισσότερα γι’ αυτό που κάνει αλλά και για να μοιραστεί μαζί μας την δική της σχέση με το beauty.

Αρχικά, πες μας δύο λόγια για την μέρα σου. Πώς είναι η καθημερινότητά σου;

Δύσκολη ερώτηση! Αυτό εξαρτάται από την κάθε μέρα, πραγματικά. Υπάρχουν μέρες που μένω στο γραφείο μέχρι να νυχτώσει, άλλες που είμαι όλη μέρα έξω σε συναντήσεις με πελάτες, ή δουλεύω από το σπίτι. Ταξιδεύω επίσης αρκετά συχνά σε Ευρώπη αλλά και στη Νέα Υόρκη, συναντώντας παλιούς πελάτες, επισκέπτομαι καινούρια ξενοδοχεία και γενικά προσπαθώ να παραμένω απόλυτα ενημερωμένη με τα νέα του χώρου.

https://www.instagram.com/p/BsyCb-jjJbs/

Πιστεύεις πως ο κλάδος σου είναι ανδροκρατούμενος;

Δεν με απασχόλησε ποτέ η αλήθεια είναι. Θεωρώ πως αν κάνεις καλά την δουλειά σου το φύλο δεν παίζει ρόλο.

Ποια είναι η σχέση σου με την ομορφιά;

Θεωρώ πως είναι σημαντικό ειδικά για μία γυναίκα να δείχνει φρέσκια και περιποιημένη στην καθημερινότητα της. Αποπνέει αυτοπεποίθηση και σιγουριά για τον εαυτό της. Το να φροντίζουμε την εξωτερική μας εμφάνιση δεν συνεπάγεται απαραίτητα έξοδα. Ορισμένες φορές αρκούν 8 ώρες ύπνου και φρεσκολουσμένα μαλλιά για να αναβαθμίσεις όλο το λουκ.

Αγαπημένο προϊόν που αγοράζεις ξανά και ξανά;

Shu Uemura Cleansing Oil Shampoo and Conditionner και Chanel lipstick είναι σίγουρα must haves στην καθημερινότητά μου. Μου αρέσει γενικά να πειραματίζομαι με διαφορετικά χρώματα στα κραγιόν.

Η χειρότερη beauty τάση για σένα;

Eyeliner και πολύ έντονο contouring!

Ποια είναι τα σχέδια σου για το μέλλον;

Βραχυπρόθεσμα σχεδιάζουμε την μετακίνηση μας στα νέα μας γραφεία στο Λονδίνο. Θεωρώ ότι είναι κάτι που θα βοηθήσει την παραγωγικότητα όλης μας της ομάδας γι’ αυτό και έχω εστιάσει πολύ στο design του νέου μας χώρου. Μακροπρόθεσμα στόχος μου είναι να επεκταθούμε στην Νέα Υόρκη, ξεκινώντας συνεργασίες με ξενοδοχεία στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Που μπορούμε να σε βρούμε;

Φυσικά, στο Instagram ως @mr_highline_, αλλά και στο website μας, www.mrhighline.com. Θα χαρώ πολύ να επικοινωνήσετε μαζί μας!