Όταν η κακή διάθεση σου χτυπάει την πόρτα τίποτα άλλο δεν μπορεί να σου φτιάξει το κέφι, παρά μια ευχάριστη, διαχρονική ταινία. Παρακάτω θα σου παραθέσουμε πέντε blockbusters που σίγουρα θα σε βοηθήσουν να ξεφύγεις από τα προβλήματα της καθημερινότητας.

  • The bucket list

Oι Jack Nicholson και Morgan Freeman, οι οποίοι βραβεύτηκαν το 2007 πρωταγωνιστούν σε μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες όλων των εποχών ως δυο άγνωστοι που ανάμεσα τους θα αναπτυχθούν ισχυροί φιλικοί δεσμοί. Έτσι, αφού ακούσουν απογοητευτικά νέα για την υγεία τους αποφασίζουν να ταξιδέψουν σε όλο τον κόσμο εκπληρώνοντας όλα τους τα όνειρα και σβήνοντας όσα είχαν γράψει στην bucket list τους πριν να είναι αργά.

  • The Secret Life of Walter Mitty

Σίγουρα η συγκεκριμένη ταινία με πρωταγωνιστές τους Ben Stiller και Kristen Wiig είναι μια από τις πιο υποτιμημένες της περασμένης δεκαετίας. Σε αυτήν θα ακολουθήσουμε τον Walter Mitty, manager του Life magazine, ο οποίος εντοπίζει έναν παγκοσμίου φήμης φωτογράφο που αναζητεί ένα φιλμ που αποτυπώνει την πεμπτουσία της ζωής.

  • Legally Blonde

Η ταινία αυτή είναι αδιαμφισβήτητα γνωστή σε όλους, οπότε δεν χρειάζεται συστάσεις. Η κλασσική αυτή επιτυχία με τις ατάκες που άφησαν εποχή υπόσχεται να σε κάνει να γελάσεις μέχρι δακρύων, περνώντας ευχάριστα την ώρα σου.

  • Sister Act

Αυτή είναι μια εξίσου διασκεδαστική ταινία που θα σου φτιάξει τη διάθεση. Πρόκειται για έναν lounge τραγουδιστή που αναγκάζεται να συμμετάσχει σε ένα πρόγραμμα προστασίας μαρτύρων, επειδή είναι μάρτυρας μιας δολοφονίας. Έτσι, ο πρωταγωνιστής μεταμφιέζεται σε καλόγρια και συμβάλλει στην ανανέωση της χορωδίας του μοναστηριού.

  • Ferris Bueller’s Day Off

Παρόλο που η δεδομένη ταινία μετράει 35 χρόνια επιτυχίας, παραμένει μια από τις δημοφιλείς και καλαίσθητες όλων των εποχών. Η πλοκή σχετίζεται με τον Ferris Bueller και τους φίλους του, οι οποίοι αποφασίζουν να αφήσουν τη σχολική ζωή για να απολαύσουν τη μέρα τους και να κατακτήσουν νέες εμπειρίες. “Η ζωή κινείται πολύ γρήγορα. Αν δεν σταματάς ανά τακτά χρονικά διαστήματα για να την απολαύσεις ενδέχεται να χάσεις το παιχνίδι”.

featured photo:Τwenty20.com/JulieK