Αναρωτιόμαστε τι άλλο πρέπει να ξέρουμε για εκείνη. “Ασχολούμαι με την εκπαίδευση ενηλίκων σε θέματα που αφορούν στη γυναικεία ενδυνάμωση, εθελοντικά ήμουν μέλος κοινωνικής κουζίνας, συμμετέχω σε δράσεις που στόχο έχουν την πρόληψη και εντοπισμό της παιδικής κακοποίησης. Ακόμη είμαι γραμματέας στο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων στο σχολείο της κόρης μου και μέλος στην Ένωση γονέων και κηδεμόνων Ευόσμου Κορδελιού.” μάς λέει και μάς αφήνει απορημένους για το πότε τα προλαβαίνει όλα αυτά.

Ειρήνη, τι ώρα περίπου ξυπνάς το πρωί και ποιο είναι το πρώτο πράγμα που κάνεις μόλις σηκωθείς;

Αχ! 6.30 π.μ. ακριβώς! Και τις περισσότερες φορές με πληγώνει. Δύσκολο! Λοιπόν αφού κλείσω το ξυπνητήρι και κάνω ένα ντουζ, ετοιμάζω το πρωινό μας και το κολατσιό μας (και της κόρης μου και το δικό μου). Ειδικά τις ήμερες που είμαι στο σπίτι και θα έχω φωτογράφιση ή κάποιο fashion show, επιλέγω το φαγητό μου να είναι από το σπίτι.Γιαμ γιάμ.

Τι έχεις πάντα πάνω στο κομοδίνο σου;

Πάνω στο κομοδίνο μου και τι δεν έχω! Την κοσμηματοθήκη μου, διάφορες σημειώσεις, ένα μπουκάλι νερό, lip balm και κρέμα σώματος και το βιβλίο που θα διαβάζω εκείνη την περίοδο. Διαβάζω πάντα πριν τον ύπνο, με ηρεμεί!

Τρως πρωινό ή έναν καφέ στο χέρι και έφυγες;

Κρατάω τις ίδιες συνήθειες από παιδί, γάλα με κακάο ή κακάο σκέτο και ίσως κάποιο κομμάτι πίτας ή κέικ! Ξέρεις, λατρεύω τις πίτες οπότε κάνω πολύ συχνά. Καφέ πίνω μόνο με παρέα και συνήθως αργά το μεσημέρι! Δεν τον αντέχω τον πρωί!

Περιέγραψε μας ένα τυπικό πρωινό σου. Τι κάνεις από την ώρα που ξυπνάς μέχρι τι μεσημέρι;

Ξυπνώντας νωρίς, όταν είμαι στο σπίτι, υπάρχει η προετοιμασία για το σχολείο πρώτα. Αφού αφήσω την κόρη μου σχολείο, είτε θα φύγω κατευθείαν για τη δουλειά, εφόσον έχω φωτογράφιση ή θα επιστρέψω σπίτι όπου θα δουλέψω οργανώνοντας τα ιδιαίτερα ενδιαφέροντα projects, που θα κυκλοφορήσουν σύντομα (είμαι τόσο ενθουσιασμένη).

Kαι η beauty routine σου; Τι περιλαμβάνει;

Φανατική οπαδός του easy and simple beauty routine! Το πρωί απαραίτητα ένα χλιαρό ντουζ για να ξεκινήσει η μέρα δυναμικά, αποσμητικό, κρέμα σώματος και κρέμα ματιών, όρος ενυδάτωσης και αντηλιακή προσώπου οπωσδήποτε! Τις περισσότερες φορές είμαι άβαφη αλλά όταν έχω όρεξη, θα φορέσω πάντα το κόκκινο κραγιόν μου και θα περιποιηθώ τα φρύδια μου. Ένα ελαφρύ άγγιγμα από μαύρη μάσκαρα κάθε έτοιμη!

Σε τι διαφέρουν τα δικά σου πρωινά του Σαββατοκύριακου από αυτά των άλλων ημερών;

Λίγο περισσότερος ύπνος, αν δεν έχω φωτογράφιση, περισσότερος χρόνος με την οικογένειά μου και σίγουρα περισσότερες αγκαλιές!

Προετοιμάζεσαι για την ημέρα από το προηγούμενο βράδυ;

Πάντα! Ρούχα, εξοπλισμός, και ό,τι θα χρειαστώ την επόμενη μέρα. Έτσι κοιμάμαι με ήσυχη συνείδηση.

Υπάρχει κάτι που θα ήθελες να βελτιώσεις στην πρωινή σου ρουτίνα;

Στην πρωινή μου ρουτίνα δεν νομίζω, περισσότερο να μπορώ να κοιμάμαι νωρίτερα το προηγούμενο βράδυ. Υπάρχουν μέρες που δεν μπορώ να πάρω τα πόδια μου.

Έχεις κάποιο tip για ευχάριστο πρωινό ξύπνημα;

Είναι must για εμένα να έχω κοιμηθεί το προηγούμενο βράδυ ευγνώμων για όσα έχω και με γαλήνη. Άλλωστε κάθε ξημέρωμα είναι μια καινούργια αρχή, αυτό από μόνο του είναι ευχάριστο κι όλο ελπίδα!