Η Αριάννα Παπαγιάννη είναι αθλητικογράφος και παρουσιάζει την εκπομπή του Champions League στην COSMOTE TV. Επίσης αγαπάει τον αθλητισμό και μέχρι πριν λίγα χρόνια ήταν επαγγελματίας παίκτρια βόλεϊ.

Προσπαθεί να γυμνάζεται, αγαπάει το καλό φαγητό και τις βόλτες. Επίσης λατρεύει τον ύπνο και δεν καταλαβαίνει πώς θα μιλήσει για την πρωινή της ρουτίνα αφού χρειάζεται τουλάχιστον μια ώρα και δύο εσπρέσο για να μιλήσει σε άνθρωπο!

Τι ώρα περίπου ξυπνάς το πρωί και ποιο είναι το πρώτο πράγμα που κάνεις μόλις σηκωθείς;

Ας είναι καλά ο σκύλος που βάζει κάποιο πρόγραμμα στο πρωινό μας ξύπνημα! Σηκώνομαι κατά τις 11:00 και πάω μηχανικά μέχρι την καφετιέρα. Ένας από τους λόγους που η.. σχέση μου με το πρωινό ξύπνημα δεν είναι και η καλύτερη είναι το ωράριο της δουλειάς. Τις περισσότερες μέρες γυρίζω σπίτι μετά τις 02:00 το βράδυ οπότε καταλαβαίνεις ότι σπάνια κοιμάμαι πριν τις 04:00.

Τι έχεις πάντα πάνω στο κομοδίνο σου;

Προφανώς το κινητό, το ρολόι μου και μια κρέμα σώματος.

Τρως πρωινό ή έναν καφέ στο χέρι και έφυγες;

Καφέ, καφέ, καφέ! Πρωινό θα φάω μόνο όταν πρέπει να πάω προπόνηση νωρίς ή όταν είμαι σε περίοδο διατροφής. Σόρρυ!

Προετοιμάζεσαι για την ημέρα από το προηγούμενο βράδυ;

Ανάλογα! Αν την προηγούμενη μέρα είμαι σπίτι, έχω ρεπό ή είμαι πιο χαλαρή, τότε ναι, μπορεί να ετοιμάσω το φαγητό μου, τη δουλειά μου κ.λπ.. Αν δουλεύω, επειδή γυρίζω σπίτι πολύ αργά, είναι λίγο δύσκολο να προετοιμάσω κάτι.

Περιέγραψε μας ένα τυπικό πρωινό σου. Τι κάνεις από την ώρα που ξυπνάς μέχρι το μεσημέρι;

Πίνω καφέ (τι έκπληξη!), βγάζω βόλτα τον σκύλο, χαζεύω λίγο στα site να δω τι γίνεται και μετά είτε πάω στο κανάλι είτε στη προπόνηση. Υπάρχουν και οι μέρες (λίγες) που μπορεί απλά να αράξω στον καναπέ.

Σε τι διαφέρουν τα πρωινά του Σαββατοκύριακου από αυτά των άλλων ημερών;

Πέτυχες την περίπτωση τώρα! Αθλητική δημοσιογραφία = Αντίο Σαββατοκύριακο. Το δικό μου Σαββατοκύριακο βρίσκεται κάπου μεσοβδόμαδα ή στην καλύτερη περίπτωση Παρασκευή-Σάββατο. Αυτές τις ημέρες προσπαθώ να χωρέσω όσα περισσότερα πράγματα μπορώ με φίλους κ.λπ.. Μπορεί δηλαδή το πρωινό να με βρει στο καφέ στη γειτονιά της κολλητής μου να τρώμε πρωινό όλοι μαζί.

Υπάρχει κάτι που θα ήθελες να βελτιώσεις στην πρωινή σου ρουτίνα;

Όλα λάθος τα κάνω αλλά ας ξεκινήσω από τα βασικά! Να βάλω στο πρόγραμμα να τρώω πρωινό, να πίνω περισσότερο νερό και λιγότερο καφέ.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: 10 πράγματα που ίσως να μην γνωρίζεις για τη Stefania, όπως μας τα είπε η ίδια