Κάποιοι πίστεψαν πως το πετυχημένο franchise Το All The Boys I’ve Loved Before θα είναι και το μοναδικό όπου θα δούμε τη Lana Cordor. Η νέα ηθοποιός έχει γίνει πλέον αγαπημένη μας και φυσικά ήταν θέμα χρόνου να βρεθεί ο επόμενος πρωταγωνιστικός ρόλος της. Πιστή στην παράδοση των ρομαντικών κομεντί, αυτή τη φορά θα έρθει στις οθόνες μας με την ταινία Moonshot.

Στο Moonshot, μαζί με τη Lana Cordor και τον Cole Sprouse, πρωταγωνιστεί και ο πλανήτης Άρης

Εκείνη είναι η Sophie και συχνάζει στο καφέ του πανεπιστημίου. Εκείνος είναι ο Walt, που φτιάχνει τους καφέδες και θέλει να τη γνωρίσει καλύτερα. Μία μέρα η Sophie ξεκινά να του μιλά για τη μεγάλη σχέση εξ αποστάσεως που έχει. Όλα πήγαιναν τέλεια σε αυτή τη σχέση και το αγόρι της, όπως λέει, ανταποκρινόταν σε όλα τα κριτήρια που είχε θέσει εκείνη στη σχέση. Ωστόσο, όταν εκείνος βρήκε τη δουλειά των ονείρων, δεν επρόκειτο για κάποια συνηθισμένη δουλειά. Αντιθέτως, βρέθηκε σε έναν διαστημικό σταθμό στον πλανήτη Άρη.

Το αμέσως επόμενο βήμα της Sophie είναι να συμμετέχει σε ένα διαστημικό πρόγραμμα, ώστε να πάει να τον βρει. Κι ενώ εκείνη έχει ετοιμαστεί πλήρως και ο Walt την αποχαιρετά, εκείνος αποφασίζει τελευταία στιγμή να μπει κρυφά στο αεροσκάφος. Η Sophie το αντιλαμβάνεται αργότερα κι εκείνος της εκμυστηρεύεται πως από μικρή ηλικία το όνειρό του ήταν να πάει στο διάστημα. Έτσι, μαζί θα πρέπει να φερθούν φυσιολογικά, σαν να μη συμβαίνει κάτι περίεργο, ώστε κανείς να μην καταλάβει την ύπαρξη του Walt εκεί μέσα. Αυτό φυσικά τους φέρνει πιο κοντά, όπως ακριβώς επιβάλλει κάθε σωστό rom-com που σέβεται τον εαυτό του.

Οι σχέσεις εξ αποστάσεως μπορεί να αποδειχθούν δύσκολες – ειδικά αν βρίσκεστε σε διαφορετικούς πλανήτες

Αυτό κανείς μπορεί να το ερμηνεύσει όπως επιθυμεί, κι εκεί ακριβώς έγκειται το όνομα και η σημασία του Moonshot. H ταινία δεν θα σε ξενίσει με το ιδιαίτερο θέμα της, αλλά αντίθετα θα σε κάνει να ταυτιστείς σε πολλά σημεία. Ίσως σε αυτό να βοηθά και η εξαιρετική χημεία της Lana Cordor και του Cole Sprouse επί της οθόνης.

Η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 31 Μαρτίου.