Μέχρι στιγμής ο κανόνας επέβαλε να δώσουμε ένταση είτε στα μάτια είτε στα χείλη για ένα ισορροπημένο και όχι υπερβολικό μακιγιάζ. Ωστόσο, το monochromatic makeup είναι η τελευταία τάση που κυριαρχεί. Όλο και περισσότερες celebrities, όπως η Rihanna και η Margot Robbie, έχουν υιοθετήσει το trend σε διάφορες εμφανίσεις τους! 

Το συγκεκριμένο  trend στο μακιγιάζ είναι ιδιαίτερα δημοφιλές το τελευταίο διάστημα καθώς υπάρχει, επίσης, μεγάλη ζήτηση για multitasking προϊόντα που κάνουν την εφαρμογή του makeup γρήγορη και εύκολη. 

Όμως, τι ακριβώς είναι το monochromatic makeup;

Πρόκειται για μια τεχνική μακιγιάζ κατά την οποία η απόχρωση της σκιάς σου είναι ίδια με την απόχρωση στα χείλη σου και μερικές φορές ταιριάζει και με το ρουζ σου. Το συγκεκριμένο trend προτιμάται συχνά για εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί, ώστε το μακιγιάζ να αναδεικνύει τα φορέματα των celebrities. 

Δες παρακάτω τις φωτογραφίες που ακολουθούν και πάρε ιδέες για να υιοθετήσεις και εσύ το monochromatic makeup trend: 

1. ROSY PINK

Η Emily Blunt εμφανίστηκε στην πρεμιέρα της ταινίας Mary Poppins Returns με ένα monochromatic look σε rosy pink απόχρωση. 

2. EXTRA SHINE 

H Rihanna υιοθέτησε ένα monochromatic makeup look, σε μωβ απόχρωση, σε ένα tutorial για τη δική της σειρά καλλυντικών Fenty Beauty! 

3. RED

Η Margot Robbie έκλεψε την παράσταση στην πρεμιέρα της ταινίας Mary Queen of Scots, όπου εμφανίστηκε με ένα έντονο red monochromatic makeup. Κόκκινο κραγιόν στα χείλη συνδυασμένο με glittery σκιά σε κόκκινη απόχρωση για ένα μοναδικό look. 

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Here we go… #margotrobbie on the way to #maryqueenofscots London premiere @brycescarlett 📷 & #makeupbypati

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη pati dubroff (@patidubroff) στις


featured photo via: www.harpersbazaar.com