Μοιράσου τα όνειρά σου με αυτούς τους τέσσερις ανθρώπους

Μοιράσου τα όνειρά σου με αυτούς τους τέσσερις ανθρώπους

Από ιδέες για ρούχα μέχρι και για περιγραφές κάτω από εικόνες στο Instagram, τα μυαλά μας μπορούν να ξεπεράσουν κάθε προηγούμενο. Μερικές ιδέες ωστόσο είναι τελείως ανατρεπτικές.

Είναι εύκολο να μην υλοποιήσεις όλες αυτές τις ιδέες, αλλά τι κι αν αυτή η ιδέα οδηγήσει σε κάτι μοναδικό. Ο υπέροχος Dr. Seuss κάποτε είχε πει: “Δεν έχει να κάνει με το τι είναι, αλλά με το τι μπορεί να γίνει”. Μερικά από τα σπουδαιότερα αριστουργήματα δημιουργήθηκαν από κάτι μικρό. Όπου το ένα έφερε το άλλο. 

Με τα κατάλληλα σχόλια από τους σωστούς ανθρώπους, μπορούμε να μετατρέψουμε τις ιδέες μας σε κάτι μεγάλο. Το σημαντικό όμως είναι να μπορούμε να εμπιστευτούμε άτομα που έχουν όραμα και μπορούμε να βασιστούμε πάνω τους. 

Madeline Heising

Ποια είναι τα 4 είδη ανθρώπων που μπορούμε να εμπιστευτούμε:

Άτομα που μας νοιάζονται 

Αυτά τα άτομα δεν νοιάζονται να μας ανταγωνιστούν γιατί πολύ απλά θέλουν το καλό μας. Συχνά, δεχόμαστε αρνητικές κρητικές από αρνητικούς ανθρώπους και αυτό μας αφήνει προδομένους και αβέβαιους. Ωστόσο, οι άνθρωποι που νοιάζονται για μας θα μας θυμίσουν πως δεν πρέπει να χάσουμε την αυθεντικότητά μας. 

Άτομα που έχουν αξιόπιστη εμπειρία

Για τις ιδέες μας χρειαζόμαστε τα σχόλια των άλλων και καθοδήγηση από άτομα που πιθανότατα έχουν περάσει τα ίδια με εμάς. Εκτός από το ότι μπορούν να μας πουν τα θετικά και τα αρνητικά, μπορούν να μας πουν τι πέρασαν μέχρι να τα καταφέρουν. Όσο προσπαθούμε να υλοποιήσουμε τις ιδέες μας αυτές, μπορούν να μας βοηθήσουν να κάνουμε τις ιδέες μας ακόμα καλύτερες. Επιπλέον, μας βοηθούν στο να αποφύγουμε τυχόν λάθη. 

Άτομα με τα οποία μπορούμε να συνεργαστούμε

Μερικές από τις καλύτερες εταιρίες στον κόσμο στις μέρες μας είναι συνδεδεμένες με τις επιτυχημένες συνεργασίες. Ο λόγος; Γιατί παρόλες τις διαφορές μας, όλοι κοιτούν το κοινό καλό. Είναι σημαντικό να υποστηρίζει ο ένας τον άλλον, όσο ο καθένας συνεχίζει να πραγματοποιεί τα όνειρά του. Δεν διευρύνει απλά τους ορίζοντες μας, αλλά δημιουργεί ένα αίσθημα ενότητας.

Madeline Heising

Άτομα που θα επηρεαστούν άμεσα

Όλες οι ιδέες μας επηρεάζουν τους άλλους -είτε είναι μία μητέρα, είτε ένας φίλος, είτε μία ολόκληρη γενιά. Είναι το κοινό μας και γι’ αυτό το λόγο η γνώμη τους μετράει για να πετύχουμε τον στόχο μας. Αυτά τα άτομα είναι που θα καθορίσουν το πώς θα τα προσεγγίσουμε τις ιδέες μας. Χωρίς το κοινό μας, η ιδέα μας δεν έχει σκοπό. 

Είμαστε ικανοί να υλοποιήσουμε κάθε μας ιδέα. Όταν ξέρουμε τι αξίζουμε, μπορούμε να ξεχωρίσουμε την καλή από την κακή κριτική. Όταν αφήνουμε τις θετικές συμβουλές να μας επηρεάσουν , οι ιδέες μας μπορούν να γυρίσουν τον κόσμο.

Πηγή: Darling Magazine Μετάφραση: Εύα Τόλιου Featured image: elitedaily.com
0 replies

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.