Εκατόν πενήντα χιλιάδες κόκκινες καρδιές θα καλύπτουν το National Covid Memorial Wall, τον τοίχο απέναντι από το Κοινοβούλιο του Λονδίνου, ανάμεσα στις γέφυρες Westminster και Lambeth. Αυτές οι καρδιές αντιπροσωπεύουν τα -έως τώρα- θύματα που έχασαν τη ζωή τους από τον κορωνοϊό στο Ηνωμένο Βασίλειο.

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Shane Andrews MBE (@gingio)

Ο τοίχος ξεκίνησε πριν λίγες εβδομάδες και ο στόχος των 150.000 καρδιών λογικά έχει επιτευχθεί έως τώρα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα The Guardian o συντονισμός έγινε από την οργάνωση COVID-19 Bereaved Families For Justice. Eπικεφαλής είναι ο Matt Fowler, o oποίος τον περασμένο Απρίλη έχασε τον πατέρα του από τον κορωνοϊό.

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @halcyonhedgehog

Όπως είπε  ο ίδιος μιλώντας στο Colossal: ”Όταν βλέπεις όλες αυτές τις καρδιές και σκέφτεσαι τι αντιπροσωπεύει η κάθε μία, είναι τρομακτικό».  Και συνέχισε: “Τόσοι πολλοί άνθρωποι είτε έχουν νοσήσει, είτε έχουν χάσει ένα αγαπημένο τους άτομο, όπως και να έχει είναι πολύ συγκινημένοι από αυτά που βλέπουν εδώ. Είναι προφανώς κάτι πολύ προσωπικό, αλλά νομίζω ότι στην περίοδο που διανύουμε τώρα, όπου αρχίζουμε να βγαίνουμε από το lockdown, οι άνθρωποι αισθάνονται ότι είναι η κατάλληλη στιγμή να προβληματιστούν.”.

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Carrie Zhou (@carriezhou1015)

Ήδη γίνονται συζητήσεις για να παραμείνει αυτό το ”μνημείο” ως ένα μόνιμο τοπόσημο του Λονδίνου.

featured photo: thisiscolossal.com/Henri Calderon