Ο Παρθένος είναι ένα από τα ζώδια που διχάζουν. Άλλοι το αγαπούν και άλλη το μισούν. Στο μεταξύ, όσοι το αγαπούν, το λατρεύουν και όσοι το μισούν, σχεδόν το σιχαίνονται. Όταν μιλάμε για έναν Παρθένο, τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά, μιας και τα άτομα που ανήκουν σε αυτό το ζώδιο ακολουθούνται από διάφορους μύθους.

Διάβασε ποιοι είναι οι μύθοι που πρέπει να σταματήσεις να πιστεύεις για έναν Παρθένο, και ποιες είναι οι αλήθειες που τον χαρακτηρίζουν.

Μύθος: Ένας Παρθένος είναι σούπερ επικριτικός

Οι Παρθένοι σκέφτονται πολύ αναλυτικά και έχουν την τάση να ανησυχούν πολύ και να αποζητούν την τελειότητα. Εξαιτίας της μεγάλης σημασίας που δίνουν στη λεπτομέρειες, συχνά έχουν την ικανότητα να προσέχουν πράγματα που οι άλλοι αγνοούν. Αυτό μπορεί να τους κάνει να φαίνονται ιδιαίτερα επικριτικοί μερικές φορές. Ωστόσο, έχε στο μυαλό σου πως οι Παρθένοι είναι απλά τελειομανείς. Το πιο πιθανό είναι πως τη μεγαλύτερη ενέργειά τους τη σπαταλούν επικρίνοντας εξαιρετικά σκληρά τον εαυτό τους. Απλά ίσως να έχουν διαφορετικά standards από εσένα.

Αλήθεια: Ένας Παρθένος είναι ο τέλειος φίλος

Έχεις ένα πρόβλημα και χρειάζεσαι συμβουλή; Απευθύνσου σε έναν Παρθένο. Θα σε καταλάβει. Η ικανότητά του να αναλύει περίπλοκα και λεπτά ζητήματα μέχρι να βρει την τέλεια λύση, τον κάνει ιδανικό φίλο. Ο Παρθένος θριαμβεύει σε καταστάσεις που μπορεί να φανεί χρήσιμος. Λατρεύει να βοηθάει τους άλλους και παλεύει συνεχώς να στηρίξει τα ανθρωπιστικά ιδεώδη του.

Μύθος: Ο Παρθένος είναι συντηρητικός και προκατειλημμένος

Είναι γεγονός πως το σύμβολο του Παρθένου είναι ένας άγγελος ή “η παρθένος”. Ενώ αυτό τονίζει την ταπεινότητα αυτού του ζωδίου, στην πραγματικότητα συμβολίζει την αυτο-αμφισβήτηση και τα θέματα αυτοεκτίμησης. Αυτά τα χαρακτηριστικά, πολλές φορές κάνουν τους Παρθένους να φαίνονται ντροπαλοί και να δυσκολεύονται να ανοιχτούν στους άλλους. Προσπαθώντας παράλληλα να δείξουν ότι δεν τους νοιάζει. Όσο συνειδητοί είναι στη δουλειά τους, έτσι και σαν προσωπικότητες μπορεί να αντιμετωπίζουν τον εαυτό τους σαν ένα ανολοκλήρωτο project. Πάντα έχουν στόχο να τελειοποιηθούν σαν άτομα και αυτό τους κάνει να φαίνονται ψυχροί και απρόσιτοι στους ανθρώπους που δεν τους ξέρουν καλά.

6 παράξενοι μύθοι και αλήθειες που πρέπει να ξέρεις για την Παρθένο
Somag News

Αλήθεια: Είναι ο τέλειος εραστής

Είναι σημαντικό να θυμάσαι πως ακόμα κι αν φαίνεται ντροπαλός, αυτό δε σημαίνει πως δεν είναι ένα από τα πιο αισθησιακά ζώδια. Πολλοί άνθρωποι έλκονται από τη ντροπαλή φύση τους. Υπάρχει κάτι το σαγηνευτικό στην αθωότητα που εκπέμπουν. Ένας Παρθένος παίρνει τον χρόνο του μέχρι να εμπιστευτεί κάποιον και είναι αρκετά επιφυλακτικός μέχρι να ερωτευτεί. Στην πραγματικότητα, αυτό που θέλει είναι να παρασυρθεί. Θέλει να την ενθουσιάσει κάποιος και να την παρασύρει σε μια περιπέτεια γεμάτη πάθος. Αλλά αυτόν τον κάποιον θα πρέπει να τον εμπιστεύεται.

Μύθος: Ο Παρθένος είναι χαρούμενος μόνο όταν είναι πολύ απασχολημένος

Είναι γνωστό πως πρόκειται για ζώδιο που είναι μονίμως busy, ειδικά τις περιόδους που έχει πολύ stress. Για παράδειγμα, ένας Παρθένος, όταν αγχωθεί, το πιο πιθανό είναι να αρχίσει να οργανώνει πράγματα. Ωστόσο, ακριβώς όπως ένα αυτοκίνητο δεν μπορεί να τρέξει αν δεν έχει βενζίνη, έτσι και ο Παρθένος δε μπορεί να είναι συνέχεια απασχολημένος, γιατί αυτό θα βλάψει την υγεία του. Στο τέλος, θα βρει πραγματικά χρόνο για τον εαυτό του και θα χαλαρώσει όπως του αξίζει.

Αλήθεια: Ο Παρθένος έχει πολύ δυνατό μυαλό

Το ταλέντο του στην οργάνωση και η προσοχή που δίνει στη λεπτομέρεια, τον κάνουν έναν τέλειο και αφοσιωμένο επαγγελματία. Ιδανικό μάλιστα για προσφορά υπηρεσιών. Ένας Παρθένος είναι ικανός να διαχειριστεί ακόμα και τα πιο περίπλοκα projects. Τα tasks που χρειάζονται ιδιαίτερη μεταχείριση είναι ιδανικά για εκείνον, καθώς μπορεί να συγκεντρωθεί σε κάτι πολύ εύκολα. Το δυνατό του μυαλό μπορεί να τρέξει πράγματα με τον πιο ομαλό τρόπο, μιας και στην πραγματικότητα δεν του ξεφεύγει τίποτα, ούτε μια μικρή λεπτομέρεια.

Πηγή: Your Tango
featured image: Billboard