Η Missguided+ έκανε την επανεμφάνισή της με μια εντελώς καινούργια σειρά inclusive ρούχων ακριβώς πάνω στην ώρα.

Στην τελευταία της συλλογή μπορείς να περιμένεις το απόλυτο mix συνόλων που μπορείς να φοράς από το πρωί μέχρι το βράδυ. Κnits, duster jackets, και office-appropriate λευκά μπλουζάκια μαζί με επαναστατικά σέξυ φορέματα, choker necks, και πολλές λεπτομέρειες δαντέλας.

Μόνο μη νομίζεις πως τα Missguided+ είναι ακόμη μια plus-size σειρά. Όπως δηλώνει το brand, “plus isn’t the word.” Θέλουν να ενθαρρύνουν τα κορίτσια όλων των μεγέθων να ντύνονται άνετα και με ό,τι τις κάνει να έχουν αυτοπεποίθηση. Γι’ αυτό και η συγκεκριμένη συλλογή είναι όλα αυτά που πιστεύει το Missguided ότι αγαπούν οι πελάτες του. Ακόμη και μερικά παραπάνω νούμερα.

befunky-collage_57

Η Barbara Ferreira λοιπόν, η οποία έχει πάρει φόρα στο να γίνει μια δυναμική παρουσία στον χώρο της μόδας, είναι το νέο πρόσωπο της Missguided+.

“Νιώθω πως είναι πολύ σημαντικό το να μην βάζουμε ταμπέλες. Η πρόοδος που έχει κάνει η βιομηχανία της μόδας θα φανεί όταν οι άνθρωποι θα σταματήσουν να λένε ‘plus size’ και θα δεχτούν πως οι γυναίκες έχουν διαφορετικά μεγέθη μεταξύ τους. Ειδικά εκείνες που φορούν κάτι παραπάνω από 4,” δηλώνει η Ferreira. “Όταν γίνει αυτό, πραγματικά θα έχει συμβεί κάτι.”

Κι όσο η καμπάνια της Ferreira σε εμπνέει, θυμήσου κάτι ακόμη: “Μην κάνεις focus στο σώμα σου. Αγάπησέ το, αλλά κατάλαβε πως τελικά ποτέ δε θα είναι κανείς μας όπως θέλει η υπόλοιπη κοινωνία να είμαστε. Εξ’ άλλου είναι όλο Photoshop. Και δε πειράζει!”