Μόνο το γεγονός ότι θεωρεί ότι να μοιράζεται το ίδιο κρεβάτι μαζί σου είναι ό,τι καλύτερο του έχει συμβεί, αρκεί.

1. Για τις εκδηλώσεις αγάπης και ευγνωμοσύνης που θα έχεις κάθε μέρα: Κάθε φορά που θα γυρνάς σπίτι, θα αναρωτιέσαι γιατί χαίρεται τόσο πολύ. Είτε έλειπες όλη μέρα, είτε για μόλις 10 λεπτά η χαρά θα είναι η ίδια.

2. Για το ότι λατρεύει να τον χαϊδεύεις: Ακόμη και να τον ακουμπάς μόνο, θα τον κάνει τo πιο ευτυχισμένο πλάσμα πάνω στη γη. Και ξέρεις ότι είσαι η μόνη για την οποία μπορεί να νιώσει έτσι.

3. Γιατί θέλεις κάποιον να είναι δίπλα σου, σε όλη τη διάρκεια της ταινίας: Αυτός μπορεί να μην έχει δει ούτε μια σκηνή, μιας και είναι απασχολημένος με το να χουχουλιάζει στην αγκαλιά σου, αλλά εσύ έχεις κάποιον που δεν θα παραπονεθεί στα πρώτα πέντε λεπτά ότι πιάστηκε το χέρι του.

4. Γιατί οι βόλτες σας είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι: Ειδικά αν είναι νωρίς το πρωί ή αργά το βράδυ, όπου έχει και λιγότερο κόσμο. Χαλαρώνεις, σκέφτεσαι και αυτός απλά το απολαμβάνει.

5. Γιατί σου αρέσει να τον περιποιείσαι: Το καλοχτενισμένο του τρίχωμα δεν θα ήταν έτσι αν δεν ήσουν εσύ. Μπορεί να μην απολαμβάνει την περιποίηση κάποιες φορές, αλλά για εσένα την υπομένει.

6. Γιατί χρειάζεσαι κάποιον που να αναγνωρίζει τη σημασία του να μοιράζεται το ίδιο κρεβάτι με σένα: Μόνο και μόνο η κίνηση που θα κάνεις χτυπώντας το στρώμα και καλώντας τον να έρθει κοντά σου είναι αρκετή για να του φτιάξει τη διάθεση για μια εβδομάδα!

7. Γιατί δεν σου δημιουργεί πρόβλημα με το φαγητό: Ό,τι και να επιλέξεις για δείπνο, ο μικρός σου φίλος είναι μέσα. Αυτό που δεν κάνει να τρώει είναι η σοκολάτα, οπότε άλλο ένα plus για εσένα μιας και θα την αποφεύγεις και εσύ ή δεν θα χρειάζεται να την μοιράζεσαι.

8. Γιατί χρειάζεσαι κάποιον που να μην γίνεται κακόκεφος επειδή είσαι και εσύ: Και δεν θα αντιδράσει. Και δεν θα σου κάνει ενοχλητικές ερωτήσεις. Και δεν θα σε κάνει να νιώσεις άσχημα. Δεν υπάρχει κάτι που η αγκαλιά του τετράποδου φίλου σου δεν μπορεί να απαλύνει.

9. Γιατί έχεις κάποιον που θα σε υπερασπιστεί: Ακόμη και όταν δεν χρειάζεται, αλλά δεν έχει σημασία. Αν αντιληφθεί κάποια παράξενη αύρα θα φροντίσει να κάνει αισθητή την παρουσία του, αλλά με τις δικές σου υποδείξεις θα κάνει πίσω όπου είναι απαραίτητο.

10. Γιατί είναι σημαντικό να έχεις κάποιον δίπλα σου που να μην χρειάζεται να μιλήσεις για να σε καταλάβει: Δεν είναι κάποιος που θα νιώσει άβολα με τα μούτρα σου, δεν είναι κάποιος που θα τσαντιστεί αν σε δει να κλαις. Είναι αυτός που θα έρθει στην αγκαλιά σου, και θα σε κάνει να νιώσεις ότι είναι κάποιος εκεί για εσένα.

11. Γιατί είναι ωραίο κάποιος να ακούει αυτά που του λες ή τουλάχιστον να προσπαθεί: Μπορεί να χρειαστεί λίγο χρόνο να μάθει να ακούει τις εντολές σου αλλά μόνο και μόνο η αντίδρασή του στο άκουσμα της φωνής σου θα σε κάνει να του συγχωρείς οποιαδήποτε παρακοή.

12. Γιατί είναι ωραίο να έχεις κάποιον που εκτός από εσένα, λατρεύουν και οι φίλοι σου. Σου ζητάνε να τον φέρεις σε καλέσματα, στις βόλτες ακόμη και στα ταξίδια σας. Υπάρχει και μια μικρή περίπτωση να τον θέλουν λίγο περισσότερο από εσένα.

13. Γιατί είναι η τέλεια συντροφιά για ταξίδια ή βόλτες με το αυτοκίνητο: Είναι ο τέλειος συνοδηγός.

14. Γιατί εμπιστεύεται το γούστο σου και σε αφήνει να τον ντύσεις: Είτε πρόκειται για χειμωνιάτικο πουλοβεράκι, γαλότσες ακόμα και αποκριάτικη στολή θα τα υπομείνει για κάποια (λίγη) ώρα, μόνο για χάρη σου.

15. Για την αξιολάτρευτη φάτσα του: Δεν μπορείς να πάρεις τα μάτια σου από πάνω του αλλά δεν θέλεις κιόλας. Πάντα θα είναι η ιδανική παρέα για εσένα.

Διάβασε επίσης: Ξέρεις πόσο συχνά πρέπει να βουρτσίζεις τα δόντια του σκύλου σου;
featured image: pictures.4ever.eu