Δεν είναι λίγες οι φορές που ήρωες κινουμένων σχεδίων έχουν γίνει πρωταγωνιστές μίας συλλογής ρούχων και αποτελούν βασική πηγή έμπνευσης πολλών σχεδιαστών. Έτσι, για ακόμη μία φορά, με αφορμή τα 75α γενέθλια του οίκου Coach και την κλασσική αμερικάνικη ποπ κουλτούρα, ο creative director Stuart Vevers βρήκε στον αγαπημένο ποντικό της Disney, Mickey Mouse, τον ήρωα της νέας συλλογής του.

Η νέα αυτή συλλογή είναι περιορισμένης διαθεσιμότητας  και θα τη βρείτε στα ράφια των ομώνυμων καταστημάτων  από τις 17 Ιουνίου. Βασικά στοιχεία είναι η  κλασσική νοοτροπία του οίκου με αέρα παιδικότητας. Δερμάτινες τσάντες και basic t-shirts που φέρουν σχέδια του Mickey Mouse καθώς και δερμάτινα perfecto jackets με τα  χαρακτηριστιά αυτιά του πρωταγωνιστή της συλλογής από τρουξ, είναι κάποια από τα κομμάτια που έχουν ήδη ξεχωρίσει.

Όπως ο ίδιος ο Stuart Vevers τονίζει, μία από τις πρώτες αναμνήσεις της αμερικάνικης ποπ κουλτούρας είναι ο Mickey Mouse, και με το παιχνιδιάρικο  πνεύμα του θέλει να ενισχύσει και να φέρει μία διαχρονική και πολυτελή πλευρά στην Coach.

sv_coachdisney (1) sv_coachdisney (2) sv_coachdisney (3)

Πηγή εικόνας: buro247