Το εξώφυλλο του Becoming της Michelle Obama είναι εδώ

Το εξώφυλλο του Becoming της Michelle Obama είναι εδώ

Η ίδια η Michelle Obama, δημοσίευσε μέσω των λογαριασμών της σε Instagram και Twitter, το εξώφυλλο της πολυαναμενόμενης βιογραφίας της με τίτλο "Becoming", το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 13 του Νοέμβρη.

I’m thrilled to share with all of you the cover for BECOMING. The process of writing this book has been so personally meaningful and illuminating for me. As I prepare to share BECOMING this fall, I hope you’ll also think about your own story, and trust that it will help you become whoever you aspire to be. Your story is what you have, what you will always have. It is something to own. #BECOMING

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Michelle Obama (@michelleobama) στις

Η πρώην πρώτη Κυρία, επέλεξε για το εξώφυλλο μια φωτογραφία, στην οποία χαμογελά διάπλατα, η οποία τραβήχτηκε στις αρχές της χρονιάς στην Ουάσινγκτον από τον φωτογράφο Miller Mobley.

Το βιβλίο δεν έχει να κάνει τόσο πολύ με τη ζωή στον Λευκό Οίκο. Εστιάζει κυρίως στις σημαντικές στιγμές της ζωής της Μ. Obama. Αναφέρεται στις ρίζες της και στο πώς μια κοπέλα χωρίς κάποιο ιδιαίτερο background από το South Side του Σικάγο, κατάφερε να "βρει" τη φωνή της.

Στην ανάρτησή της χαρακτηριστικά αναφέρει: "Η διαδικασία συγγραφής αυτού του βιβλίου είχε ιδιαίτερα προσωπικό και διαφωτιστικό χαρακτήρα για μένα. Ενώ προετοιμάζομαι να μοιραστώ το BECOMING αυτό το φθινόπωρο, ελπίζω να σκεφτείτε και εσείς τη δική σας ιστορία, να εμπιστευτείτε και να βοηθηθείτε να γίνετε όποιοι φιλοδοξείτε. Η ιστορία σας είναι αυτό που έχετε, αυτό που θα έχετε πάντα. Δεν μπορώ να περιμένω να μοιραστώ την ιστορία μου".

featured image: becomingmichelleobama.com
0 replies

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.