Ο Τόνι της τηλεοπτικής σειράς του Alpha “Τατουάζ”-κατά κόσμον Μιχάλης Λεβεντογιάννης–  αδιαμφισβήτητα έχει κλέψει τις εντυπώσεις. Απόφοιτος της Δραματικής Σχολής Αθηνών«Γιώργος Θεοδοσιάδης», έχει συμμετάσχει σε αρκετά επιτυχημένα και ξεχωριστά θεατρικά έργα, μεταξύ των οποίων το “Dogville” και το “Πιαφ”.

“Ξεκλέβοντας” λίγο χρόνο από τα γυρίσματα, ο Μιχάλης μας μίλησε για τον Τόνι, τα επαγγελματικά του σχέδια, το στυλ του και την Αθήνα.

Αυτήν την περίοδο πού σε πετυχαίνουμε;

Αυτή την περίοδο υποδύομαι τον Τόνι στην τηλεοπτική σειρά του Alpha «Τατουάζ». Χρόνος για θέατρο δυστυχώς δεν υπάρχει για φέτος αλλά για του χρόνου, συζητάω κάτι το οποίο δεν είναι ακόμα ανακοινώσιμο.

Πόσο σου άλλαξε τη ζωή η συμμετοχή σου στο «Τατουάζ»;

Η αναγνωρισιμότητα είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι για κάθε ηθοποιό. Με το «Τατουάζ» με έμαθε και μία άλλη μερίδα κόσμου που δεν με ήξερε και αυτό με χαροποιεί ιδιαίτερα.

Ετοιμάζεις κάτι επαγγελματικά για το καλοκαίρι ή θα προτιμήσεις διακοπές;

Το καλοκαίρι θα συνεχιστούν τα γυρίσματα για το δεύτερο χρόνο του «Τατουάζ». Οπότε στις 20 μέρες που απομένουν θα κάνω διακοπές. Αφενός δεν προλαβαίνω να συμμετάσχω σε μια θεατρική παράσταση και αφετέρου χρειάζομαι κάποιες ημέρες χαλάρωσης.

Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Φωτογραφίες: Moch_ism