Αν ανήκεις στο 16 τοις εκατό των γυναικών που αν είχε hashtag το πρωινό τους θα ήταν #blessed, τότε πραγματικά σου βγάζω το καπέλο. Γιατί οι υπόλοιπες έχουμε #f*ck.

Μια πραγματικη διαφημιση που πρεπει να δεις Savoir Ville

Τα περισσότερα κορίτσια εκεί έξω όμως δεν ανήκουν σε αυτό. Τρέχουν πρωί, μεσημέρι, βράδυ, για την δουλειά που επέλεξαν να κάνουν (ή και δεν επέλεξαν και απλώς τρέχουν) και δεν είναι καθόλου κοντά σε αυτό που μπορεί να σου παρουσιάσουν στα σόσιαλ μίντια. Ακόμη και αν εκείνες είναι αυτές που κάνουν τα πόστς.

Αν είσαι pro στο να ξυπνάς με την ανατολή και να βλέπεις τα μέηλς σου πριν σηκωθείς από το κρεβάτι, τότε θα αγαπήσεις το παρακάτω βίντεο. Γυμναστική, πρωινό (σαββατοκύριακου), μπάνιο και φτιαγμένα μαλλιά. Τώρα διάλεξε δύο από τα παραπάνω και πες μου αν μπορείς να τα καταφέρεις. Εδώ κάνουμε ολόκληρες μανούρες για ακόμη 5 λεπτά, τι μας λες τώρα εσύ;

Ας σοβαρευτούμε λοιπόν μια ώρα νωρίτερα εμείς εδώ στα μίντια, και ας κάνουμε το άλμα που πρέπει στον 21ο αιώνα. Αφού μιλήσουμε με ποσοστά, πολλές γυναίκες πηγαίνουν στη δουλειά και λιγότερες μένουν στο σπίτι. Αντί να στοχεύουμε στο πως ονειρεύονται οι γυναίκες τα πρωινά τους, ας δούμε λίγο την πραγματικότητα.