Μια συγκίνηση σε λογικά πλαίσια θα ήταν αναμενόμενη μετά από τόσα χρόνια. Ένας κύκλος κλείνει- απ’ό,τι φαίνεται- και οι περισσότεροι φανς ίσως δεν είναι σε θέση να το διαχειριστούν. To τέλος της τρίτης τριλογίας του Star Wars, έρχεται με τίτλο The Rise of the Skywalker. Το πιο πρόσφατο trailer όμως κυκλοφόρησε έναν μήνα πριν την ταινία και μας έδωσε πολλά hints για όσα θα δούμε.

Η ιστορία συνεχίζει από εκεί που την αφήσαμε το 2017 με το The Last Jedi. Οι χαρακτήρες Rey, Finn και Poe Dameron είναι πια έτοιμοι για την επανάσταση. Ταυτόχρονα όμως είναι και μια συναισθηματική στιγμή μιας και δεν ξέρουν τι κατάληξη θα έχει όλο αυτό. Εκεί που C-3PO λέει ότι κοιτάει για μια τελευταία φορά τους φίλους του, λυγίσαμε λίγο παραπάνω από όσο θα έπρεπε.

Όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν και θα πρέπει να το πάρουμε απόφαση. Σε μια άλλη σκηνή του τρέιλερ μάλιστα βλέπουμε την Rey να αγκαλιάζεται σχεδόν με δάκρυα στα μάτια με την Leia Organa. Ναι, καλά κατάλαβες. Θα ξαναδούμε πλάνα με την Carrie Fisher, κυρίως με την βοήθεια της τεχνολογίας και πλάνων που ήδη υπάρχουν από προηγούμενες ταινίες. Περιττό να αναφερθούμε και στο voice over της. Αν αρχίσαμε να κλαίμε από το τρέιλερ, μπορείς να φανταστείς τι έχει να γίνει στις 20 Δεκεμβρίου.

Όσο για τον Kylo Ren και τη σχέση του με την Rey, το θέμα θα παραμείνει ανοιχτό για άλλον ένα μήνα, μέχρι να μάθουμε τι θα γίνει πραγματικά. Οι πιο αισιόδοξοι βλέπουν hints για μια σχέση ήδη από το τρέιλερ. Ας μην τα θέλουμε όμως όλα δικά μας, κι ας περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει. Άλλωστε δεν μας έχει συνηθίσει το Star Wars να είναι τόσο αναμενόμενο. Θα συνεχίσουμε να ανησυχούμε πάντως μέχρι τότε για την τύχη του Kylo Ren, μιας και η εμφάνιση του στην τελική μάχη δεν είναι η συνηθισμένη.

Featured Image: imdb.com