Μια αγαπημένη τσάντα των 90s επανέρχεται δυναμικά

Μια αγαπημένη τσάντα των 90s επανέρχεται δυναμικά

Δυναμικό comeback απευθείας από τα 90s φαίνεται να κάνει η μικρή τσάντα ώμου με κοντό λουράκι. Με χαρακτηριστικό το ότι βρίσκεται ακριβώς κάτω από τον ώμο.

Την πρωτοέκανε γνωστή, στα τέλη του 1990, η αγαπημένη Carrie. Την κράτησε ένα επεισόδιο Sex & The City. Συγκεκριμένα, τη διάσημη the Baguette του οίκου Fendi.

Vogue

Μπορεί να μην είναι απόλυτα θηλυκή -όπως οι micro purses για παράδειγμα- αλλά είναι απίστευτα βολική. Αυτό γιατί μπορεί να κρατηθεί από το πρωί ως το βράδυ και είναι ιδανική αν θέλεις να έχεις ελεύθερα τα χέρια σου. Έχει το κατάλληλο μέγεθος, καθώς δεν είναι ούτε πολύ μεγάλη αλλά ούτε και πολύ μικρή. Φυσικά χωράει τα απαραίτητα – smartphone, χρήματα, τσίχλες και την αγαπημένη σου mascara.

Τα γνωστά μοντέλα και φίλες, Kendal Jenner και Bella Hadid ήταν εκείνες που επαναφέραν πιο έντονα τη συγκεκριμένη τάση. Συγκεκριμένα, τη φόρεσαν στις street style εμφανίσεις τους στις εβδομάδες μόδας της Νέας Υόρκης και του Παρισιού. Σε πολλές εξόδους τους από το πρωί μέχρι το βράδυ φαίνεται να επιλέγουν τη συγκεκριμένη τσάντα ώμου για να ολοκληρώσουν τα outfits τους. Είτε πηγαίνουν για brunch είτε σε ένα party.

Getty Images

Getty images

Vogue india

Vogue

Αυτές είναι οι δικές μας προτάσεις παρακάτω. Μπορείς να πάρεις ιδέες και να διαλέξεις την αγαπημένη σου.

Asos

Carpisa

Doca

river island

asos


featured image: Vogue India

0 replies

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.