Η ατμόσφαιρα του Δεκέμβρη είναι επάνω μας και είμαστε έτοιμοι να απολαύσουμε κάθε κομμάτι των διακοπών όπως ακριβώς το έχουμε φανταστεί. Είτε το αγαπημένο σου μέρος της εορταστικής περιόδου είναι να περάσεις χρόνο με τους αγαπημένους σου είτε να απολαύσεις ένα εποχιακό κοκτέιλ, ένα είναι σίγουρο: Η εποχή έχει μια πληθώρα γοητείας, χαράς και ζεστασιάς. Για τη Michelle Harriss, η μαγεία των Χριστουγέννων ξεκινά από το σπίτι της.

Με μια οργανική και απλή προσέγγιση στην εποχιακή διακόσμηση, δημιούργησε το απόλυτο Χριστουγεννιάτικο καταφύγιο για τις διακοπές της. Στην προσπάθειά της να επιτύχει ένα συναίσθημα μέσω της διακόσμησης του σπιτιού, αποδεικνύει ότι η διακόσμηση με λευκά και ουδέτερα υλικά και χρώματα μπορεί να είναι εορταστική και μαγική.

theeverygirl.com

Όπως λέει και η ίδια η γιορτινή διακόσμηση ξεκινάει τον Νοέμβριο ώστε να υπάρχει άπλετος χρόνος. Το στιλ που θα κρατήσεις στη διακόσμηση σου έχει να κάνει με το πως αισθάνεσαι. Μπορείς να την κάνεις υπερβολική ή μπορείς να κρατήσεις τα πράγματα απλά. Το καλύτερο είναι να ξεκινήσεις να δημιουργείς όταν έχεις έμπνευση. Πάρε ιδέες από το Pinterest και το Instagram και μόλις βρεις αυτό που χρειάζεσαι ξεκίνα. Όταν οργανώσεις το χώρο σου και τα πράγματα που έχεις καλό είναι να κοιτάξεις τι παραπάνω θα χρειαστείς. Κάνε μία λίστα με τα πράγματα που σου λείπουν ώστε να μην ξεφύγεις οικονομικά. Πάντα να έχεις στο μυαλό σου ότι δεν χρειάζεται να τα πάρεις όλα με τη μία.

theeverygirl.com

Σύμφωνα με τη Michelle αν έχεις μικρό σπίτι δεν χρειάζεσαι πολλά για να πετύχεις την τέλεια Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση

Οι γιορτές είναι πραγματικά για τη δημιουργία χώρων που δίνουν την αίσθηση της ζεστασιάς και της μαγείας. Είναι ζεστοί και φιλόξενοι χώροι που σε κάνουν να θέλεις να μείνεις λίγο ακόμα. Λευκά φωτάκια, μια στοίβα από καυσόξυλα, πράσινα φυτά, ένα δέντρο, ίσως ένα στεφάνι και μία γιρλάντα είναι όλα όσα θα χρειαστείς.

theeverygirl.com

Φυσικά το αγαπημένο κομμάτι της Michelle στη διακόσμηση είναι ο στολισμός του δέντρου. Άλλωστε αυτή είναι και η μαγεία της εποχής! Χαλάρωσε και εσύ απόλαυσε τις νύχτες δίπλα στη φωτιά και το δέντρο, και το χρόνο με την οικογένεια και τους φίλους σου.

theeverygirl.com

Καλές γιορτές!

*Πηγή: theeverygirl.com