Σαν κοινό μυστικό που πλανιέται στη πόλη, όλες θέλουμε εκείνος που μας συνοδεύει (εχμ, ΤΟ αγόρι, μην πας πολύ μακριά) να είναι stylish και ενημερωμένος. Όμως αυτό δεν συμβαίνει πάντα, ούτε μπορούμε να το παραβλέψουμε. Όπως εχθές που βγήκε αρνούμενος τη συμβουλή σου, ενώ σήμερα σε ρώτησε ακόμα και για το χρώμα στις κάλτσες (το σκέφτηκε, του το είπαν, δεν μας νοιάζει). Τώρα τον έχεις «ζεστό» για να δείτε μαζί τις φωτογραφίες που ακολουθούν με τους celebrities αυτού του κόσμου, ανά ηλικία ή όσες κρατούσες γι’ αυτή την ευάλωτη στιγμή του.

Στα 20 ή αλλιώς «ηλικία που όλα συγχωρούνται»:

posnantytheissavoirville

Οι ευνοημένοι της παρέας (των δεκαετιών) είστε εσείς. Ελεύθεροι να δοκιμάσετε τα πάντα, «εμπριμέ με εμπριμέ» (που θα ‘λεγε η γιαγιά σας), χρώματα, υφές και όποιο trend κινείται αυτή τη στιγμή στα διεθνή catwalks. Επενδύστε σε ιδιαίτερα κοψίματα και συνδυασμούς χρωμάτων στα παπούτσια αλλά και basic, γιατί θα αποτελέσουν το κλειδί της γκαρνταρόμπας, όπως το τζιν, το πρώτο σας ρολόι και το κουστούμι. Παίξτε με τη μόδα και φανταστείτε τι πραγματικά θα θέλατε να φοράτε. Και φορέστε το.

Στα 30 ή αλλιώς «δεκαετία που κλειδώνεις το στυλ»:

tinaforeseissavoirville

Οι περισσότεροι, αν ακόμα δεν έχετε βρει ακριβώς τι σας ταιριάζει, ξέρετε τουλάχιστον τι ζητάτε σε αυτή τη ζωή. Πράγμα που στα 20 δεν ίσχυε και πια είναι σωτήριο για το στυλ σας. Αν στην ντουλάπα έχετε τα βασικά κομμάτια, είναι ώρα να επενδύσετε στα πιο κλασικά (ένα καλό παλτό, μια τσάντα γραφείου και τα ιδανικά γυαλιά). Να εντοπίσετε brands ή σχεδιαστές και να τους κάνετε φίλους πιστούς. Και κάθε τόσο να δίνετε ένα twist στο στυλ σας. Με λίγα λόγια δηλαδή, googlάρετε «Ryan Gosling» και αντιγράψτε άφοβα, δεν θα το καταλάβει κανείς. Και όλες θα είμαστε ευχαριστημένες.

Στα 40 ή αλλιώς «βγάλτε μια κόλλα χαρτί, έχετε τεστ»:

Αυτή η δεκαετία θα αποδείξει, τι έχετε μάθει τις προηγούμενες και τι από αυτά ακολουθείτε χωρίς να προσπαθήσετε. Τα κλασικά και διαχρονικά δείχνουν απαραίτητα, όπως η παλέτα χρωμάτων που σας ταιριάζει. Τα πιο pop χρώματα ωστόσο γίνονται σύμμαχοι με τις λεπτομέρειες και τα αξεσουάρ, όπου έχουν την ικανότητα να σας κάνουν να ξεχωρίσετε. Ζακέτες, denim εκδοχές, καρό και δέρμα συμπληρώνουν, ανάλογα τη σεζόν, το τοπίο.

tinaforeseissavoirville2