Αν ένα κλειδί υπάρχει για να ξεκλειδώσεις κάθε μέρα τη ντουλάπα σου, αυτό λέγεται denim. Και είτε είναι παντελόνι, πουκάμισο, μπουφάν γνωρίζεις τον κανόνα όσο κανένας άλλος. Γι αυτό εδώ δεν θα διαβάσεις για κανένα how to, αλλά για το ποια denim αξίζουν εκείνη τη βόλτα στα μαγαζιά.

Τo ανοιχτόχρωμo Men's denim trends: οσα θα φορεσεις την Ανοιξη Όσα δηλαδή προετοιμάζουν τους καλοκαιρινούς συνδυασμούς και μπορούν να φορεθούν με έντονα χρώματα με ελαφριά πουλόβερ ή αργότερα με tshirts και printed πουκάμισα. Τo σκισμένo Men's denim trends: οσα θα φορεσεις την Ανοιξη Σε αυτή τη κατηγορία βγάλε το μέχρι πρότινος πολυ-σκισμένο σου jean, προσθέτοντας ένα με μικρό άνοιγμα ακριβώς στα γόνατα. Τo στολισμένο denim Men's denim trends: οσα θα φορεσεις την Ανοιξη Έχοντας στο μυαλό σου τη τεχνική του patchwork (και αν λίγο έχεις δει τη ντουλάπα της φίλης σου αυτή τη στιγμή), αλλά και την τεχνική των αυτοκόλλητων, τότε καταλαβαίνεις πόσο πολύ ή λίγο μπορείς να βάλεις ένα στολισμένο μπουφάν ή jean στη καθημερινότητά σου. Το loose παντελόνι Men's denim trends: οσα θα φορεσεις την Ανοιξη Σιγά σιγά το skinny παντελόνι της ντουλάπας, θα πάρει τη μορφή ενός πιο loose, που θα στερεώσεις στο κάτω μέρος, γυρίζοντας με δεξιοτεχνία το ρεβέρ του.  

Διάβασε επίσης: Αυτά που φοβούνται να φορέσουν οι άντρες και Ο Andres Velencoso και τα 6 μαθήματα που σου δίνει στο στυλ