Ψάχνοντας κάτι νέο και διαφορετικό στο αντρικό ντύσιμο, ανακαλύψαμε τη φετινή συλλογή της Ιωάννας Κουρμπέλα. Η σχεδιάστρια αφουγκραζόμενη την ανάγκη των ανδρών για απλό και πρακτικό ντύσιμο, δημιούργησε την καλοκαιρινή αντρική σειρά, την τέταρτη κατά σειρά. 

Λίγα λόγια για τη σειρά 

Η σειρά “The Ethics of Aesthetics” χαρακτηρίζεται από τη γεωμετρία της, που ταιριάζει απόλυτα στο αντρικό στυλ. Με βασικά υφάσματα το λινό αλλά και το jean, η συλλογή για άνοιξη – καλοκαίρι 2014 είναι επιτομή του casual αλλά σοφιστικέ αντρικού ντυσίματος. Χωρίς διακοσμιτικά στοιχεία αλλά με έναν έντονο μινιμαλισμό μας κέρδισε κατευθείαν. Κατάλληλη για όσους ψάχνουν ευκολοφόρετα ρούχα, άνετα αλλά που μπορούν να φορεθούν σε όλες τις περιστάσεις και ώρες τις ημέρας. Κατάλληλα ακόμη και για όσους ψάχνουν ρούχα που μπορούν να φορέσουν σε πιο ιδιαίτερες περιστάσεις. 

Ioanna_Kourbela_SS14_male001 (Custom)

Λίγα λόγια για τη σχεδιάστρια 

Η εταιρεία Kourbelas Knitwear ιδρύθηκε το 1972 από την πρώτη γενιά της οικογένειας Κουρμπέλα. Το 2003, όταν η Ιωάννα ανέλαβε το δημιουργικό της εταιρείας, μετονομάστηκε η εταιρεία σε K3 Wearable Thinking. Η Ιωάννα με σπουδές στο σχέδιο μόδας, την ενδυματολογία και τη σκηνογραφία, αναφέρει χαρακτηριστικά για τη δουλειά της “Η κίνηση του σώματος, αυτή η μοναδική ροή ενέργειας του κάθε ανθρώπου και η δυναμική αλληλεπίδραση με το ένδυμα είναι το θεμέλιο της σχεδιαστικής σκέψης”. Διαλέγει πάντα φυσικές πρώτες ύλες όπως βαμβάκι, λινό, μαλλί και μετάξι ενώ τα ενδύματα της διακρίνονται από γεωμετρικές γραμμές και casual τάσεις.

Ioanna_Kourbela_SS14_male012 (Custom)

Ioanna_Kourbela_SS14_male028 (Custom)

Ioanna_Kourbela_SS14_male032 (Custom)

Ioanna_Kourbela_SS14_male039 (Custom)

 Πού θα βρείς τα ρούχα Ioanna Kourbela

Τα ρούχα Ioanna Kourbela θα τα βρεις καταρχάς στο εκπληκτικό Exclusive Men store στην Πλάκα, στην οδό Χατζημιχάλη καθώς και σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλο τον κόσμο. Το πιο σημαντικό νέο είναι το e-shop που μπορείς να βρεις την συλλογή και να ψωνίσεις από τον καναπέ σου!

Click στο e-shop: eshop.ioannakourbela.com

Πληροφορίες για το Exclusive Men κατάστημα: www.ioannakourbela.com

Αν το σώμα στην πραγματικότητα είναι ένα ρούχο της ψυχής,

το είναι δεν αντέχει άλλα ρούχα,

παρά μόνο προεκτάσεις του σώματος.

…κι αν τα υφάσματα, τα χρώματα κι οι ρυθμοί

καταφέρνουν να φτάσουν σε ηθική ένα σώμα γυμνό,

τότε, ναι,

μπορείς να πεις ότι είναι καλοκαίρι. Ioanna Kourbela