IMG_2706
Μερίδες 4 

Υλικά

  • 4 αυγά
  • 1 μικρό βαθύ μπολ ρόκα
  • 2 κούπες τοματάκια κομμένα στη μέση
  • 1/2 αγγούρι κομμένο σε κύβους
  • 1 μαγειρεμένη κινόα
  • 1 μεγάλο αβοκάντο
  • 1 κούπα χοντροκομμένα αμύγδαλα
  • 1/2 κούπα ψιλοκομμένο δυόσμο και άνηθο
  • λάδι
  • 1 λεμόνι
  • φρεσκοκομμένο αλάτι και πιπέρι

Οδηγίες

  1. Βράσε τα αυγά. Για μελάτα περίμενε 6 λεπτά από την ώρα που θα ρίξεις τα αυγά στο βραστό νερό. Βγάλε τα και κρύωσε τα κάτω από τη βρύση.
  2. Σε ένα μεγάλο μπολ ανακάτεψε τη ρόκα, τα τοματάκια, το αγγούρι και τη κινόα. Ρίξε λίγο λάδι, αλάτι και πιπέρι και ανακάτεψε καλά.
  3. Μοίρασε τη σαλάτα σε 4 πιάτα. Διακόσμησε με το αβοκάντο και τα αυγά κομμένα στη μέση, πασπάλισε με τα μυρωδικά και τα αμύγδαλα. Αλάτι και πιπέρι. Στύψε απο λίγο λεμόνι σε κάθε πιάτο και λίγο ακόμα λάδι. Έτοιμο.