Λαμπερά μίνι φορέματα που στραφταλίζουν στις βιτρίνες, παγιέτες σε κοστούμια, μακριά φορέματα, κάλτσες και σκούφους. Τα Χριστούγεννα είναι η εποχή της παγιέτας, κλασικά και διαχρονικά. Αν είσαι από εκείνες που θέλουν να διαφέρουν τότε ανακάλυψε παρακάτω τις sos εναλλακτικές που έχεις φέτος αντί για το φόρεμα με τις παγιέτες. Μπορείς να διαλέξεις βελούδο σε φόρεμα ή κοστούμι. Μπορείς να βρείς ένα εντυπωσιακό top ή ένα statement παντελόνι. Το τούλι είναι ένα από τα υλικά που θυμίζουν πάρτυ και φιλιά κάτω από το γκι. Η λάμψη είναι απαραίτητη για τις βόλτες των επόμενων ημερών αλλά μπορείς να τη βρεις και με ρούχα χωρίς γκλίτερ, στρας και πούλιες.

Tops με λεπτομέρειες

Διάλεξε πουκάμισο ή μπλούζες με διαφάνειες, κεντημένες με κρυστάλλους ή λάμψη. Βρες top με έντονες λεπτομέρειες χρωματικά ή σχεδιαστικά και αν δεν θες να τραβήξεις πολύ τα βλέμματα κάνε ”ησυχο” styling με το υπόλοιπο outfit. Eπειδή όμως πρόκειται για γιορτές και πάρτυ είναι η ευκαιρία σου να πειραματιστείς με υφάσματα, λάμψεις και έντονα στοιχεία, όσο θες.

Με τι θα αντικαταστήσεις το φόρεμα με τις παγιέτες

Τούλι

Ένα υλικό που ταιριάζει πολύ στη γιορτινή ατμόσφαιρα των Χριστουγέννων. Βρες ποιά απόχρωση σου αρέσει περισσότερο και συνδύασέ τη με μια faux γούνα και ψηλά εντυπωσιακά παπούτσια. Με το τούλι επιτρέπεται να βάλεις statement κοσμήματα, στολισμένα παπούτσια και να κάνεις έντονο μακιγιάζ. Με τι θα αντικαταστήσεις το φόρεμα με τις παγιέτες

Εντυπωσιακά παντελόνια

Παραμένουν παντελόνια και είναι άνετα για χορό. Αν αγαπάς τα παντελόνια βρες ένα statement παντελόνι που θα αντικαταστήσει επάξια το φόρεμα με τις παγιέτες. Ένα δερμάτινο με ιδιαίτερες λεπτομέρεις, βελούδινο, metallic, βάλε φαντασία κυρίως στα υλικά. Βρες τα σωστά παπούτσια και άσε το top λιτό. Με τι θα αντικαταστήσεις το φόρεμα με τις παγιέτες

Βελούδινα κοστούμια ή βελούδινα φορέματα

Αγαπημένη φετινή τάση. Θα τα βρεις παντού σε έντονα χρώματα ή καρώ. Το βελούδινο κοστούμι ίσως είναι μία αγορά – επένδυση αφού μπορείς να το φορέσεις ξανά μέσα στον χειμώνα αλλά μπορείς να φορέσεις και τα δύο κομμάτια, ξεχωριστά. Πιθανόν έχεις ήδη ένα βελούδινο φόρεμα αφού το βελούδο από πέρυσι είναι στις ζωές μας. Αν έχεις ένα έντονο πράσινο, midnight blue ή μαύρο τότε είσαι μέσα στο πνεύμα.

Με τι θα αντικαταστήσεις το φόρεμα με τις παγιέτες