Περισσότερο εγκεφαλικός, ο Δίδυμος εντυπωσιάζεται από τον εσωτερικό κόσμο ενός ανθρώπου. Φυσικά μετρά και η εξωτερική εμφάνιση, στην οποία δίνει κάποια βάση. Αυτό όμως που τον συγκινεί ιδιαίτερα είναι η πολυπλοκότητα της προσωπικότητας.

Ο Δίδυμος είναι κοινωνικός. Δε σταματά να μιλά. Είναι έξω καρδιά και λατρεύει να γνωρίζει καινούργια άτομα. Οπότε και αυτό που ψάχνει από ένα άλλο άτομο είναι ο περιπετειώδης χαρακτήρας και το κοφτερό μυαλό. Δες συγκεκριμένα τι ελκύει έναν Δίδυμο και ποια είναι τα χαρακτηριστικά που θαυμάζει σε έναν εν δυνάμει σύντροφο.

Δίνει προτεραιότητα στην προσωπικότητα

Ένας Δίδυμος θα σε προσέξει και θα ασχοληθεί μαζί σου αν έχεις ευχάριστη προσωπικότητα. Θέλει δίπλα του ανθρώπους πνευματώδεις και διασκεδαστικούς. Όπως και αυτός, έτσι επιθυμεί και ο άλλος να είναι έτοιμος για περιπέτειες και εξερεύνηση νέων καταστάσεων. Αν παρεξηγείσαι εύκολα, ο Δίδυμος δεν είναι για εσένα. Επειδή έχει ιδιαίτερη αίσθηση του χιούμορ, εκτιμά τα άτομα που μπορούν να κατανοήσουν τα αστεία του και να αυτοσαρκαστούν. Με έναν Δίδυμο, δεν θα βαρεθείς λεπτό. Αρκεί να μην του προτείνεις να πηγαίνετε στο ίδιο μέρος κάθε εβδομάδα.

Ελκύεται από τον τρόπο σκέψης

Ο Δίδυμος εντυπωσιάζεται από την ευστροφία και την περιπλοκότητα του μυαλού. Δεν χρειάζεται να είσαι ιδιοφυΐα για να σε προσέξει. Αλλά αν είσαι άνθρωπος που διαβάζει, του αρέσει να μαθαίνει, έχει εξειδικευμένες γνώσεις επί συγκεκριμένων θεμάτων, ενδιαφέρεται να σε ακούσει και να επεκτείνει τους ορίζοντές του. Αρκεί να διαθέτεις ικανοποιητικά επιχειρήματα και να είσαι σίγουρος για τον εαυτό σου. Όποιες και αν είναι οι απόψεις σου και τα “πιστεύω” σου, ο Δίδυμος θα προσέξει τι έχεις να πεις και θα προσπαθήσει να μπει στη θέση σου ακόμα και αν δεν ταυτίζεται.

Ενδιαφέρεται για άτομα που προσπαθούν συνέχεια να εξελιχθούν

Τον Δίδυμο δεν τον ενδιαφέρει το παρελθόν σου. Αρκεί να βλέπει ότι υπάρχει δυνατότητα εξέλιξης και βελτίωσης. Θαυμάζει και επιβραβεύει αυτήν την προσπάθεια, η οποία θα του φανεί περισσότερο ελκυστική παρά ένα γραμμωμένο σώμα ή τα πλούσια μαλλιά σου. Αν έχεις ένα όνειρο και παλεύεις για αυτό, ο Δίδυμος θα σε στηρίξει και θα ενισχύσει την αυτοπεποίθησή σου.

Τον συναρπάζει η δημιουργικότητα

Εκτιμά δεόντως τη δημιουργική πλευρά ενός ατόμου. Οπότε αν θέλεις να εντυπωσιάσεις έναν Δίδυμο, δείξ ‘του τις ικανότητές σου, σε οποιονδήποτε τομέα. Δεν τον ενδιαφέρει αν τραγουδάς καλά ή αν ασχολείσαι με την κηπουρική. Αυτό που τον τραβά είναι το πάθος για μία συγκεκριμένη δραστηριότητα.

featured photo: medium.com