Όλοι μας έχουμε βρεθεί αντιμέτωποι με πολύ άβολες καταστάσεις και ξέρεις πολύ καλά ποιες είναι αυτές. Είναι εκείνη η φορά που παραπάτησες μπροστά σε πολύ κόσμο και βρέθηκες ξαπλωμένη στο έδαφος ή τότε που βγήκες από την τουαλέτα και η μισή σου φούστα είχε μείνει μέσα από το καλσόν.

Το θέμα δεν είναι πώς θα αποφύγεις αυτές άβολες τις καταστάσεις, αφού σε ένα μεγάλο ποσοστό είναι αδύνατο, αλλά πώς τις χειρίζεσαι. Για αυτό εδώ θα δεις το πώς χειρίζεται το κάθε ζώδιο τις άβολες καταστάσεις στη ζωή του.

Κριός

Ο Κριός μπροστά στους άλλους συμπεριφέρεται σαν να μη συνέβη τίποτα. Αλλά μετά πηγαίνει στο σπίτι του και “παίζει” χιλιάδες φορές στο μυαλό του τη σκηνή που τον έκανε να νιώσει άβολα. Μέχρι που τον καταπνίγει η ντροπή.

Ταύρος

Γίνεται κατακόκκινος από την ντροπή του και απλά χάνει τα λόγια του. Είναι απίστευτα προφανές σε όλους ότι αισθάνεται άβολα.

Δίδυμος

Απλά απομακρύνεται από τον χώρο όσο πιο άμεσα -και όσο πιο γρήγορα- μπορεί. Χωρίς υπερβολή, ο Δίδυμος εξαφανίζεται πριν καν το καταλάβεις.

Καρκίνος

Ό,τι και να πήγε λάθος και να δημιουργήθηκε μια άβολη κατάσταση ο Καρκίνος νιώθεις υπεύθυνος. Ζητάει συνεχώς συγγνώμη και προσπαθεί να διορθώσει το -πιθανό- λάθος του.

Λέων

Παίρνει αμέσως το τηλέφωνό του για να στείλει μήνυμα στους φίλους του σχετικά με το τι του συμβαίνει. Το να έχει κάποιον στο πλευρό του τον κάνει να νιώθει πολύ καλύτερα.

Παρθένος

Δεν αφήνει την αμηχανία μιας στιγμής να του χαλάσει τη διάθεση. Ό,τι έγινε, έγινε και δεν υπάρχει λόγος να το σκεφτεί δεύτερη φορά.

Ζυγός

Προσποιείται ότι τίποτα δεν είναι λάθος και πως δεν νιώθει άβολα. Είναι ο ορισμός του “fake it till you make it”.

Σκορπιός

Γελάει πάντα σε όλες τις άβολες καταστάσεις. Προσπαθεί να κάνει χιούμορ σε κάθε δύσκολη κατάσταση για να μειώσει την ένταση.

Τοξότης

Μένει ανησυχητικά σιωπηλός. Προσπαθεί να μη μιλάει καθόλου για να μην κάνει τα πράγματα χειρότερα και φυσικά για να μην τραβήξει την προσοχή.

Αιγόκερως

Όπως και ο Τοξότης, έτσι και ο Αιγόκερως προσπαθεί να μείνει σιωπηλός μέχρι να ξεχαστεί από όλους αυτή η άβολη στιγμή.

Υδροχόος

Ο Υδροχόος φρικάρει. Αρχίζει να ανησυχεί για το τι σκέφτονται οι άλλοι για αυτόν και εύχεται να ανοίξει η γη να τον καταπιεί.

Ιχθύς

Ξεκινάει να ασχολείται με τα μαλλιά του, τα ρούχα του ή τα τα κοσμήματά του. Προσπαθεί να κρατηθεί απασχολημένος μέχρι να φύγει η προσοχή όλων από πάνω του.