Ο καθένας μας έχει έναν δικό του, ξεχωριστό τρόπο με τον οποίο χειρίζεται την αποτυχία. Κάποιοι απογοητεύονται, τα παρατάνε και δεν θέλουν να προσπαθήσουν ξανά. Και κάποιοι άλλοι παίρνουν μεγαλύτερη δύναμη από τις αποτυχίες τους, πεισμώνουν και βάζουν τα δυνατά τους για να πετύχουν.

Εδώ θα δεις πώς χειρίζεσαι την αποτυχία, ανάλογα με το ζώδιό σου

Κριός

Απλά χρησιμοποιείς την αποτυχία σου ως ένα κίνητρο για να προσπαθήσεις ξανά. Θέλεις να αποδείξεις σε όλους ότι μπορείς να τα καταφέρεις.

Ταύρος

Σε στενοχωρεί πραγματικά το να αποτυγχάνεις. Αρχίζεις να αναρωτιέσαι εάν άξιζε καν να προσπαθήσεις.

Δίδυμοι

Νιώθεις πολύ άσχημα γιατί νιώθεις ότι όντως άξιζες να πετύχεις. Δεν πιστεύεις ότι είναι δίκαιο που δεν τα κατάφερες.

Καρκίνος

Δεν σε εκπλήσσει η αποτυχία. Αναμένεις πάντα τα χειρότερα, αλλά παρόλα αυτά όταν συμβαίνει, είσαι τρομερά απογοητευμένος.

Λέων

Σε ενοχλεί να νιώθεις πως υπάρχουν άνθρωποι που τα έχουν καταφέρει καλύτερα από εσένα. Κυρίως σε κατακλύζει η ζήλια.

Παρθένος

Αναλύεις διεξοδικά το τι πήγε στραβά, ώστε να μην κάνεις το ίδιο λάθος στο μέλλον. Απλά χρησιμοποιείς την αποτυχία σου ως ένα μάθημα που πήρες.

Ζυγός

Φροντίζεις τον εαυτό σου και δεν σου επιτρέπεις να απογοητευτείς. Ξέρεις ότι έκανες ό,τι καλύτερο μπορούσες και είσαι περήφανος για τον εαυτό σου.

Σκορπιός

Αρχίζεις να σκέφτεσαι όλες τις άλλες φορές στο παρελθόν που είχες αποτύχει και αυτό σε στενοχωρεί τρομερά και απογοητεύεσαι.

Τοξότης

Δίνεις στον εαυτό σου λίγο χρόνο για να κλάψεις. Ύστερα τρως το αγαπημένο σου παγωτό και βγαίνεις για ένα ποτό με τους φίλους σου. Αύριο θα είναι μια άλλη μέρα.

Αιγόκερως

Απλά συνεχίζεις τη δουλειά σου. Δεν χάνεις χρόνο με το να σκέφτεσαι τι θα μπορούσε να έχει συμβεί. Εστιάζεις στο μέλλον.

Υδροχόος

Λες ψέματα στον εαυτό σου πως έτσι και αλλιώς δεν σε ένοιαζε η επιτυχία. Προσποιείσαι πως είσαι εντελώς καλά, ενώ στην πραγματικότητα δεν είσαι.

Ιχθύς

Ξεκινάς να επικοινωνείς με όλους τους φίλους σου. Τρέχεις στους αγαπημένους σου ανθρώπους για συμβουλές και ενθάρρυνση.