Εκτός από επιτυχημένη ηθοποιός και show woman η Ματθίλδη Μαγγίρα εδώ και δυο χρόνια διοχετεύει το ταλέντο της στο matthildi maggira collection, την επιτυχημένη σειρά ρούχων που κυκλοφορεί από το 2012.  Η νέα καλοκαιρινή collection της βρίσκεται προ των πυλών και εμείς την συναντήσαμε στην φωτογράφιση με μοντέλο την Κατερίνα Τσάβαλου και μας μίλησε για αυτήν.

Παρακάτω θα δεις και φωτογραφίες από τον Νίκο Καρανικόλα που βρέθηκε μαζί τους και απαθανάτισε backstage στιγμές με μια polaroid.

01.Nikos_Karanikolas-5949 Πριν 2 χρόνια ξεκίνησες το matthildi maggira collection. Τι σε ώθησε να κάνεις αυτό το βήμα;

Η  πρώτη μου σειρά κυκλοφόρησε το καλοκαίρι του ’12 εμπνευσμένη απο τη γυναίκα Ρομά που για μένα αποπνέει μια ελευθερία που γενικότερα ήθελα να έχουν τα ρούχα που υπογράφω. Αυτό που με ώθησε να κάνω αυτό το βήμα ήταν ενα όνειρο απο τα παλιά, ανάγκες μου που έλειπαν απο την αγορά,  η Έλενα Παύλου που θαυμάζω σαν σχεδιάστρια και όταν της μίλησα για το όνειρό μου μου ζήτησε να το πραγματοποιήσουμε μαζί.

09.Katerina_Tsavalou-2

10.Katerina_Tsavalou Περιμένουμε την καλοκαιρινή collection με μεγάλη ανυπομονησία. Τι την χαρακτηρίζει και από που εμπνεύστηκες φέτος;

Η γυναίκα φύση είναι η έμπνευσή μου γι’αυτό και τα φετινά ντεσέν έχουν θέματα απο τη φύση. Άλλα δίνουν την αίσθηση του νερού, άλλα έχουν κλαδιά, ζώα, λουλούδια και ότι άλλο έχει η φύση.

05.Katerina_Tsavalou-7 Σε ποιες γυναίκες απευθύνονται τα ρούχα σου; Προσπαθείς να συνδυάζεις ποιότητα και προσιτές τιμές, δεδομένου της οικονομικής κατάστασής;  

Στις δυναμικές γυναίκες με προσωπικότητα, που θέλουν να ξεχωρίζουν μέσα απο την απλότητα, αγαπούν την ποιότητα και μπορούν να φοράνε ένα ρούχο μου όλη την ημέρα κι απο πρωινό, με αλλαγή των αξεσουάρ τους να το κάνουν βραδινό. Αυτή είναι και η φιλοσοφία των Matthildi Maggira Collection.

03.Katerina_Tsavalou-5 07.Katerina_Tsavalou-6

08.Katerina_Tsavalou-9

Σκέφτεσαι να επεκτείνεις matthildi maggira collection και σε άλλα προϊόντα;

Ναι θα ήθελα να δημιουργήσω και μια collection για τους άντρες και έχω στο μυαλό μου και κάποια αξεσουάρ. Είναι λίγο νωρίς βέβαια γιατί είναι πολύ “μωρό” ακόμη η matthildi maggira collection και έχουμε πολύ δουλειά και χρόνο μπροστά μας για να το μεγαλώσουμε.

02.Katerina_Tsavalou-3

Photos for shooting: Apostolis Anastasopoulos

Styling: Filitsa Nikolaidi

Model: Katerina Tsavalou