Παρακολουθώντας τo διάσημο fashion icon, Olivia Palermo, είτε να κάθεται στην πρώτη γραμμή των εβδομάδων μόδας είτε να περπατάει στους δρόμους της Νέας Υόρκης, αυτό που προσέχεις είναι το αβίαστο στιλ της. Κάθε της outfit δίνει μαθήματα στιλ διότι μας δείχνει πως μπορούμε να μπλέξουμε σχέδια και χρώματα τα οποία μέχρι πρώτα δε πιστεύαμε ότι  μπορούσαν να συνδυαστούν.

Ακόμα και εάν υπερέχει στην επιλογή των παπουτσιών της, εφόσον κάθε κομμάτι της είναι ξεχωριστό, τα συνδυάζει με το ιδανικό outfit για κάθε περίπτωση.

Πάρε μαθήματα στιλ από το διάσημο αυτό κορίτσι και πραγματοποίησε chic εμφανίσεις με πράγματα τα οποία ήδη διαθέτεις στην ντουλάπα σου.

#1 Mix & match

Μαθήματα στιλ από την Olivia Palermo

Είτε πρόκειται για δύο ίδια μοτίβα είτε για μικτά, το mix and match αποτελεί την αγαπημένη της επιλογή.

#2 Total denim

Μαθήματα στιλ από την Olivia Palermo

Ο συνδυασμός ενός τζιν παντελονιού ή μιας φούστας με ένα τζιν πουκάμισο δε φαντάζει  η καλύτερη επιλογή. Η Olivia Palermo, επιλέγοντας τις κατάλληλες αποχρώσεις του τζιν και τα κατάλληλα αξεσουάρ, καταφέρνει να κάνει ενδιαφέρον ένα αρκετά βαρετό σύνολο.

#3 Black & white

Μαθήματα στιλ από την Olivia Palermo

Η επιλογή μαύρου και λευκού είναι πάντα κομψή. Πρόσεχε να μη το παρακάνεις με τα αξεσουάρ σου και χάσεις το στόχο σου.

#4 Fur coat

Μαθήματα στιλ από την Olivia Palermo

Πες ναι στο γούνινο παλτό σου το φετινό χειμώνα που θα σε κρατήσει ζεστή αλλά παράλληλα θα σου δώσει και στιλ.

#5 Attention to details

Μαθήματα στιλ από την Olivia Palermo

Ακόμα και αν δεν είσαι ικανοποιημένη με το look σου σε μία περίσταση, δώσε προσοχή στις λεπτομέρειες ώστε να μαγνητίσουν τα βλέμματα.

#6 Ballet pumps

Μαθήματα στιλ από την Olivia Palermo

Ένας τομέας στον οποίο υπερέχει αρκετά είναι αυτός των παπουτσιών. Δεν έχει σημασία αν βρίσκεται σε μια καθημερινή βόλτα ή στην εβδομάδα μόδας διότι γι’αυτήν ένα ζευγάρι μπαλαρίνες είναι πασπαρτού.