Ό,τι είδους σειρά κι αν παρακολουθείς αυτό το διάστημα, πάμε στοίχημα πως περιέχει ένα ή περισσότερα ζευγάρια. Κι εφόσον περνάς τόσες ώρες μπροστά σε μια οθόνη, με Netflix ή χωρίς, μήπως ήρθε η ώρα να πάρεις κάποια μαθήματα για τις σχέσεις σου;

Δεν είναι μαθήματα που θα σου κουνήσουν το δάχτυλο και θα σου πουν ότι έτσι πρέπει να φέρεσαι κι εσύ. Απλά θα σου δείξουν ότι κάποιες φορές – δηλαδή πάντα – οι σχέσεις είναι ιδιαίτερες, μοναδικές και η καθεμιά εξελίσσεται ανάλογα με το πως ο καθένας εξελίσσεται μέσα σε αυτή. Ίσως σπάνια να νιώθεις ότι ταυτίζεσαι με κάποια περίπτωση, ωστόσο ας πούμε ότι κάθε μια από αυτές σου δίνει κι ένα tip. Θα ήθελα πάρα πολύ να ξεκινήσω τη λίστα αυτή με τον Ross και τη Rachel. Αλλά εδώ και δύο δεκαετίες έχουν αποδείξει πια ότι ο ένας είναι ο lobster του άλλου, οπότε θα ήταν περιττό να πω κάτι άλλο.

Randall και Beth στο This is Us

The Wrap

Θα το καταλάβω αν η Rebecca και ο Jack είναι οι αγαπημένοι σου, αλλά ο Randall και η Beth είναι η πραγματικότητα. Και μας έμαθαν να σεβόμαστε τις προτεραιότητες του άλλου. Γιατί μόνο έτσι μπορεί κάποια στιγμή να τις καταλάβουμε και ίσως να γίνουν και δικές μας. Και γιατί ακόμα κι αν δεν είναι κοινές στην αρχή, δεν ήρθε και το τέλος του κόσμου.

Felicity Smoak και Oliver Queen στο Green Arrow

EW Community – Entertainment Weekly

Εδώ είναι δύο τα μαθήματα. Επικοινωνία και ειλικρίνεια. Όχι ότι περίμενες την Felicity και τον Oliver να στο μάθουν αυτό – ελπίζω τουλάχιστον. Αλλά έστω ότι ο/η σύντροφός σου είναι ήρωας και θέλει να σώσει τον κόσμο, καλό θα ήταν να το ξέρεις. Είδες τι προβλήματα είχαν στην αρχή αυτοί οι δύο.

Mindy Lahiri και Danny Castellano στο The Mindy Project

Εδώ λίγο πολύ μάθαμε ότι η γραμμή ανάμεσα στην αγάπη και το μίσος είναι πολύ πολύ λεπτή. Οι δυο τους είναι ακριβώς αντίθετοι ο ένας από τον άλλον κάτι που φαίνεται στους τρομερούς καυγάδες τους. Αλλά όταν ο λαός έλεγε ότι σκύλος που γαβγίζει δεν δαγκώνει, κάτι ήξερε. Ναι, Danny για σένα το λέμε.

Connor Walsh και Oliver Hampton στο How To Get Away With Murder

Αν υπάρχουν τελικά σε αυτόν τον πλανήτη #couplegoals, για μένα είναι αυτοί οι δύο. Μπορεί γύρω τους να έχει σκοτωθεί το μισό καστ της σειράς, αλλά αυτοί κατάφεραν στη 5η σεζόν να παντρευτούν. Και μας έμαθαν πολλά, αλλά κυρίως ότι το “μαζί” ξεπερνά τα πάντα. Αλλά και το ότι η συνενοχή σε έγκλημα φτιάχνει το “μαζί” –  αλλά άλλο αυτό.

April Ludgate και Andy Dwyer στο Parks and Recreation

Bustle

Δεν μπορώ να προσδιορίσω τι ακριβώς μας έμαθαν αυτοί οι δύο. Σίγουρα όμως μας θύμισαν ότι μέσα σε μια σχέση χρειάζεται να κάνεις πλάκα, να διασκεδάζεις. Άλλωστε, όπως έχει πει και κάποιος σοφότερος από μένα, η ζωή είναι μια τεράστια πλάκα.


Featured Image: tvguide.com