Μάθε ποια είναι τα 6 ζώδια που ζωγραφίζουν εξαιρετικά

Μάθε ποια είναι τα 6 ζώδια που ζωγραφίζουν εξαιρετικά

Πολλοί άνθρωποι απολαμβάνουν να κάνουν χειροτεχνίες, και μερικοί είναι πραγματικά καλοί σε αυτό. Ορισμένοι σχεδιάζουν ή ζωγραφίζουν ως χόμπι, ενώ άλλοι το κάνουν ως επάγγελμα, πουλώντας τα έργο τέχνης τους στο διαδίκτυο μέσω πλατφορμών όπως το Etsy και το Amazon. Τι κάνει όμως ένα άτομο καλλιτεχνικό; Και πώς το ζώδιο του επηρεάζει τις δεξιότητές του στη ζωγραφική και την επιμονή στο να είναι τέλειο ότι δημιουργεί;

Ας ανακαλύψουμε ποια ζώδια είναι πιο πιθανό να είναι υπέροχα στη ζωγραφική και την αστρολογική επιρροή που μπορεί να έχει ενθαρρύνει την καλλιτεχνική τους ανάπτυξη.

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου)

Ο Ζυγός κυβερνάται από την Αφροδίτη. Ως ζώδιο που αντιπροσωπεύει τη θεά του έρωτα και της ομορφιάς, έχει έντονη την αίσθηση τέχνης. Όσοι έχουν αυτό το ζώδιο είναι γνωστό ότι είναι αναποφάσιστοι, αλλά ταυτόχρονα, η αγάπη τους για τη μόδα και την ομορφιά ξεπερνά το μικρό τους αυτό ελάττωμα. Έχουν εξαιρετική καλλιτεχνική ποιότητα. Είναι καλοί σε διαφορετικούς τύπους χειροτεχνίας και - μεταξύ άλλων καλλιτεχνικών ταλέντων - είναι εξαιρετικοί στο σχέδιο.

Ένα Ζυγός ξέρει ακριβώς τι χρωματικούς τόνους να χρησιμοποιήσει, καθώς και το καλύτερο μέσο για να σχεδιάσει εκτός από τα δοκιμασμένα μολύβια. Έχει την τάση να σχεδιάζει χρησιμοποιώντας ανοιχτόχρωμους μαρκαδόρους ή παστέλ ξυλομπογιές. Είναι δημιουργικός και πάντα ξέρει τι κάνει, ώστε να μπορείς να περιμένεις κάποια φανταστικά έργα τέχνης από αυτόν.

Κριός (21 Μαρτίου - 19 Απριλίου)

Ο Κριός τείνει να είναι δημιουργικός στην επιδίωξη του καινούργιου, του φρέσκου. Η συνάφεια με το στοιχείο της φωτιάς τροφοδοτεί το πάθος και την επιμονή του στη δημιουργία του αριστουργήματός του.

Σε αντίθεση με το Ζυγό, ο Κριός προτιμά να σχεδιάζει χρησιμοποιώντας σκούρα χρώματα, ειδικά σε αποχρώσεις που είναι κόκκινες, επειδή αυτά είναι τα χρώματα που αντιπροσωπεύουν το στοιχείο του που είναι η φωτιά. Είναι ο τύπος που βρίσκεται εν κινήσει όλη την ώρα. Ωστόσο, όπως ένα μηχάνημα που πρέπει να απενεργοποιείται περιοδικά για συντήρηση, ο Κριός χρειάζεται επίσης κάποιο διάλειμμα. Το σχέδιο και η ζωγραφική παρέχουν μια βολική λύση για τον Κριό να γεμίσει τις μπαταρίες του. Του επιτρέπουν να ξεκουραστεί αλλά χωρίς να είναι αδρανής. Όταν ένας Κριός ζωγραφίζει, διοχετεύει το πάθος και την έντασή του στα σχέδιά του. Ως αποτέλεσμα, το έργο του είναι συχνά τολμηρό και έντονο.

Τοξότης (22 Νοεμβρίου - 21 Δεκεμβρίου)

Ο Τοξότης ζει για την τέχνη και είναι εξαιρετικός όταν δημιουργεί τη δική του τέχνη. Είναι πιθανό να είναι καλός στη ζωγραφική, το σχέδιο και τις χειροτεχνίες. Σε σύγκριση με άλλους σε αυτήν τη λίστα, ο Τοξότης είναι πιο πιθανό να πουλήσει τις δημιουργίες του στο διαδίκτυο ή σε εκθέσεις. Αυτό συμβαίνει επειδή είναι γεννημένος έμπορος, εκτός από το ότι είναι καλλιτέχνης.

Είναι πιθανό να έχει μια επιχείρηση που πουλά τα έργα τέχνης του. Πολλοί Τοξότες είναι επίσης ταξιδιώτες και εξερευνητές, και θα σχεδιάσουν αυτό που βλέπουν κατά τη διάρκεια των ταξιδιών τους. Φυσικά ενθουσιασμένος από την πνευματικότητα, ένας Τοξότης είναι επίσης έτοιμος να ενσωματώσει αυτό που οραματίζεται.

Λέων (32 Ιουλίου - 22 Αυγούστου)

Ο Λέων είναι ένα άλλο ζώδιο που είναι πιθανό να υπερέχει στο σχέδιο επειδή είναι από τη φύση του δημιουργικό. Άτομα που γεννιούνται κάτω από το ζώδιο του Λέοντα βρίσκουν χαρά στην τέχνη. Πολλοί από αυτούς βασίζουν το έργο τους σε οτιδήποτε θεατρικό ή με θέμα διασημότητες, επειδή αυτά είναι τα θέματα που τους προκαλούν.

Όσον αφορά το μέσο, θα χρησιμοποιούν μια ποικιλία μαρκαδόρων, διαφορετικών χρωμάτων και διαφορετικών τόνων. Γνωστοί για την περηφάνεια τους, είναι περήφανοι και για τα σχέδιά τους. Λατρεύουν να βρίσκονται στο προσκήνιο!

Ταύρος (20 Απριλίου - 20 Μαΐου)

Αυτό είναι ένα άλλο ζώδιο που είναι ταλαντούχο και καλλιτεχνικό. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα τα άτομα που επηρεάζονται από τον αστερισμό του Ταύρου να έχουν εξαιρετικές δεξιότητες σχεδίασης. Αξιοποιούν τη δημιουργικότητά τους περισσότερο όταν βρίσκονται στη φύση λόγω της συνάφειας του ζωδίου τους με το στοιχείο της γης. Φυσικά τοπία και αντικείμενα διεισδύουν και ηρεμούν το μυαλό του. Είναι πιθανό να προτιμά τη χρήση γήινων τόνων και χρωμάτων.

Ο Ταύρος ζει για τις τέχνες. Το φυσικό ταλέντο, η υπομονή και η επιμονή του είναι ένας συνδυασμός χαρακτηριστικών που έχουν πολλοί σπουδαίοι καλλιτέχνες.

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου)

Ο Σκορπιός είναι διαισθητικός, δημιουργικός και είναι επίσης καλλιτεχνικός από τη φύση του. Τείνει να σχεδιάζει οτιδήποτε αντιπροσωπεύει αυτό που είναι στο μυαλό του. Σε αντίθεση με τους άλλους, δεν μοιράζεται εύκολα με κανέναν αυτό που σχεδιάζει. Είναι από τη φύση του πολύ μυστικοπαθής και κανείς ίσως δεν ξέρει πόσο χαρισματικός είναι στην παραγωγή υπέροχων σχεδίων. Ωστόσο, σίγουρα θα ήταν ο τύπος που θα είχε ένα συρτάρι γεμάτο έργα τέχνης που δεν θα ήθελε να δει κανείς.

featured photo: Twenty20.com/criene/
0 replies

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.