Το trailer της σειράς της Marie Kondo στο Netflix έφτασε και εσύ ετοιμάσου να κλάψεις πολύ

Το trailer της σειράς της Marie Kondo στο Netflix έφτασε και εσύ ετοιμάσου να κλάψεις πολύ

Δεν κλαίω εγώ, εσύ κλαις

Μπορεί να είναι λίγο μελό, αλλά αν θες να δεις μία σειρά με αυθεντικές ιστορίες ανθρώπων, το Tidying Up With Marie Kondo είναι ακριβώς αυτό που ψάχνεις.

Όλοι όσοι πίστευαν πως η Kondo δεν μπορεί να αλλάξει την ζωή κάποιου συμμαζεύοντας απλά το χώρο, κάνει λάθος. Κρίνοντας από το trailer, η σειρά που ξεκινάει 1 Ιανουαρίου, μιλάει για το πώς παίρνεις τη ζωή στα χέρια σου. Ξεκινώντας από το συμμάζεμα του σπιτιού σου. Κάθε επεισόδιο θα “ακολουθεί” ανθρώπους που έχον κάποιο τραύμα ή που αντιμετωπίζουν κάποια δυσκολία. Όπως, για μέλη μιας οικογένειες που έμειναν άνεργοι και δεν ήξεραν πώς να το αντιμετωπίσουν. Ή για μία χήρα που δεν μπορεί να αποχωριστεί τα πράγματα του άνδρα της και να προχωρήσει στη ζωή της. Ίσως και να χρειαστείς χαρτομάντιλα.

Μετά το βιβλίο best-seller, The Life-Changing Magic of Tidying Up, το συμμάζεμα του σπιτιού έγινε παγκόσμιο φαινόμενο. Για όσους όμως δεν γνωρίζουν την Kondo, διαβάζοντας λίγα πράγματα στο site της για τη Μέθοδο KonMari θα καταλάβουν τη θετική και τη χαρούμενη πλευρά του συμμαζέματος για την οποία μιλάει όλος ο κόσμος.

Όπως είχε δηλώσει ένα χρόνο πριν και η ίδια η Kondo στο Instagram θα καταφέρει να αλλάξει τη ζωή μας μαθαίνοντάς μας τη χαρά του συμμαζέματος. Έστω και μέσα από μια τηλεοπτική σειρά. Η αποκάλυψη της σειράς του Netflix έγινε τον Φεβρουάριο από την ίδια και σύμφωνα με το Curbed, η πρώτη σεζόν θα αποτελείται από οκτώ επεισόδια.

Καθώς θα βοηθάμε όσους περνούν κάποια δύσκολη περίοδο της ζωής τους μαζί με την υποστήριξη του Netflix, ο κόσμος θα μάθει τη μαγεία του να συμμαζέματος,” γράφει η Marie Kondo σχετικά με τη σειρά.

Δες ακόμα:
Dumplin’: Η body-positive κωμωδία του Netflix που θα σε εμπνεύσει για self love

Πηγή: domino.com featured image: Hollywood Reporter
0 replies

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.