Τα 5 καλυτερα #MannequinChallenge του Instagram

Πρώτα ήρθε το ice bucket challenge και στη συνέχεια, ακολούθησαν χιλιάδες άλλες προκλήσεις στο internet, μέχρι που φτάσαμε στο Mannequin Challenge.

Το Mannequin Challenge, ξεκίνησε στην Αμερική και έχει φτάσει μέχρι την άλλη άκρη του κόσμου αφού πρώτα το δημιούργησαν μεγάλες ομάδες του NBA και εξελίχθηκε στον απόλυτο εθισμό. Σ’ ένα από τα διασημότερα παιχνίδια, στο οποίο συμμετέχουν αθλητές, πολιτικοί, influencers αλλά και απλοί χρήστες των social media, όπως εμείς. Το μόνο που κάνουν είναι να βάζουν το hashtag #MannequinChallenge.

Εμπνευσμένο από το κλασικό και αγαπημένο παιχνίδι της παιδικής μας ηλικίας, το Mannequin Challenge σου θυμίζει τα αγαλματάκια ακούνητα, αμίλητα και αγέλαστα. Μόνο που στη νέα εκδοχή του, περιλαμβάνει και ένα ακόμη άτομο στα backstage. Εκείνο που κοιτάει προσεκτικά τον καθένα από τους συμμετέχοντες και τραβάει το βίντεο.

Εκτός λοιπόν, από τις ομάδες μπάσκετ ή ποδοσφαίρου, εκείνα που απολαύσαμε περισσότερο απ’ όλα είναι το βίντεο που έφτιαξαν η νυν -και σχεδόν πρώην- πρώτη κυρία των ΗΠΑ, Μισέλ Ομπάμα και ηττημένη των αμερικανικών εκλογών Χίλαρι Κλίντον. Εμείς βρήκαμε τα πέντε καλύτερα και τελικά καταλήξαμε σε ένα. Μάντεψε σε ποιο.