Πέρσι τέτοια εποχή, περιμέναμε και αγωνιούσαμε για την πρώτη τηλεοπτική σειρά η οποία περιγράφει πως θα ήταν ο κόσμος το 1950 αν τελικά είχε επικρατήσει το Τρίτο Ράιχ στον κόσμο. Μια ενδιαφέρουσα ιστορική ανατροπή στα γεγονότα δημιούργησαν ένα πρώτο κύκλο να σπάει κάθε ρεκόρ προβολών. Τόσο πολύ, που το The Man in the High Castle απέκτησε fan club από το πρώτο κιόλας επεισόδιο.  Εξ΄άλλου είναι μια άλλη μορφή ιστορίας μέσα από την διαμόρφωση της επιστημονικής φαντασίας του συγγραφέα Philip K. Dick για μια διαφορετικού είδους νίκη του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.

Αν δεν έχεις προλάβει να την δεις, ή δεν έχεις ακούσει για αυτήν την σειρά (αν και τα είπαμε για τον πρωταγωνιστή), τότε προλαβαίνεις άνετα να δεις τα πρώτα 10 επεισόδια, μέχρι τις 16 Δεκεμβρίου 2016 που βγαίνουν τα επόμενα 10, σύμφωνα με το Amazon TCA panel.

man_in_the_high_castle_film_reel

Σύμφωνα με το Deadline, στον δεύτερο κύκλο του High Castle εμφανίζεται ο γάλλος ηθοποιός,  Sebastian Roche. Μετά το The Originals και το General Hospital, έγινε ο πατέρας του Joe. Ένας πλούσιος, υψηλόβαθμο στέλεχος της στρατιωτικής κυβέρνησης των Ναζί στο Βερολίνο που θέλει απλώς να συνδεθεί ξανά με το χαμένο του αγόρι. Παρ’ όλα αυτά, δεν υπάρχει περίπτωση να ρίξει νερό στο κρασί του για αποφάσεις όπως το ότι όποιος είναι εχθρός του Ράιχ, θα πρέπει να εξαφανίζεται από προσώπου γης.

Δες το trailer και θα καταλάβεις.