ΜΑC αποχρωσεις εμπνευσμενες απο makeup influencers

Η MAC είναι μια πλέον επιτυχημένη εταιρεία καλλυντικών η οποία μετρά πολλές επιτυχημένες συνεργασίες με ονόματα όπως Lady Gaga, Zac Posen αλλά και Ariana Grande. Πολλές φορές παρατηρούμε πως δίνει το βήμα σε νέους ανερχόμενους καλλιτέχνες και influencers, οι οποίοι όχι μόνο βρίσκουν τεράστια επιτυχία αλλά αποδεικνύονται από τις πιο επιτυχημένες συνεργασίες της εταιρίας.

Γι’ αυτό ακριβώς δεν βρέθηκα προ εκπλήξεως όταν έμαθα για την νέα σειρά των 10 νέων αποχρώσεων κραγιόν της MAC εμπνευσμένες από δέκα major makeup influencers οι οποίοι έως και σήμερα βρίσκονταν λίγο ή πολύ under the fame radar.

Σύμφωνα με την συνέντευξη της Catherine Bomboy Dougherty –βασική αντιπρόεδρο της MAC- στο Popsugar.com, η ίδια επιβεβαιώνει πως η ουσία του brand βρίσκεται σε αυτές ακριβώς τις συνεργασίες , καθώς κάπως έτσι ξεκίνησε και η ίδια η εταιρία. Το μότο "all ages, all races, all sexes" αποτελεί αυτή ακριβώς την αρχή.

Όπως παραδέχεται αργότερα, εξεπλάγην από το αποτέλεσμα της συνεργασίας καθώς και από τις γνώσεις των influencers τόσο για τις υφές και την περιεκτικότητα των προϊόντων όσο και για την ίδια την εταιρία. «Μερικές φορές ένιωθα πως γνωρίζουν την εταιρία και τα προϊόντα μας, καλύτερα και από εμάς τους ίδιους». Δηλώνει.

Οι περισσότερες αποχρώσεις έχουν την τάση να ακολουθούν την nude παλέτα, και αυτό διότι ο κάθε ένας από τους επιλεγμένους δέκα, μπορεί να έχει μια μικρή πινελιά χρώματος αλλά βασικός στόχος του είναι να ταιριάζει άνετα σε σχεδόν κάθε τύπο και απόχρωση μαλλιών ή δέρματος. Τα nude ποικίλλουν με πορτοκαλί, καφέ, ροζ ή και κόκκινη βάση και τα ονόματα είναι εμπνευσμένα από τους ίδιους τους makeup influencers.

Alessandra Steinherr, UK

Alessandra Steinherr, UK - My Lips

Fouz AlFahad, Middle East Boss.

Fouz AlFahad, Middle East - Boss

Victoria Ceridono, Brazil Vic Woo

Victoria Ceridono, Brazil - Vic Woo

Caro Daur, Germany  Cinnaroll  5. My Lips 6.Nikkia Joy, Australia Joy 7.Samantha Ravndahl, Canada Bow 8.Fouz AlFahad, Middle East Boss. 9.Laura Lee, USA Meow or Sweet Tea 10. Marie Lopez, France Brave

Caro Daur, Germany - Cinnaroll
Fleur de Force, UK  Cremesheen

Fleur de Force, UK - Cremesheen
Nikkia Joy, Australia Joy

Nikkia Joy, Australia - Joy

Gabriel Zamora, USA Obsessed

Gabriel Zamora, USA - Obsessed

Marie Lopez, France Brave

Marie Lopez, France - Brave

Laura Lee, USA Meow or Sweet Tea

Laura Lee, USA - Meow or Sweet Tea

Samantha Ravndahl, Canada Bow

Samantha Ravndahl, Canada - Bow

Εγώ προσωπικά τα αγάπησα όλα, οπότε μαντέψτε τι έχει να γίνει στο νεσεσέρ μου.

Photos: Popsugar.com

0 replies

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.