Ανταλλάξαμε τη διαδρομή με το μετρό με τη διαδρομή από το δωμάτιο στο σαλόνι, τον travelling cappuccino με την αγαπημένη μας κούπα και το office wear με το lounge wear. Τι γίνεται όμως με τη make up ρουτίνα μας; Θα μου πεις άμα δουλεύεις από το σπίτι ποιος ο λόγος να βάφεσαι.

Κι όμως, ιδίως αν το make up ήταν κομμάτι της καθημερινής σου ρουτίνας όταν ετοιμαζόσουν να πας στο γραφείο αξίζει να προσαρμόσεις αυτή σου τη συνήθεια στη νέα σου πραγματικότητα.

Μερικά λεπτά περιποίησης μπορούν να λειτουργήσουν σαν μετάβαση για το ξεκίνημα της εργασιακής σου μέρας.

Μια απλή βάση

Κράτα το δέρμα σου σωστά ενυδατωμένο και μην το φορτώσεις με πολλά προϊόντα. Αντί για ένα καλυπτικό foundation, προτίμησε μια ελαφριά CC cream, ένα tinted προϊόν ενυδάτωσης ή και μόνο το concealer σου για να διορθώσεις επί μέρους σημεία για μια πιο ομοιόμορφη βάση. Ολοκλήρωσε με ένα απαλό ρουζ για να ένα φρέσκο look χωρίς υπερβολές.

Μάτια

Μια παλέτα με αποχρώσεις του μπεζ, του καφέ, της σαμπάνιας αλλά και του ζεστού ροζ (ακόμη και με peachy τόνους) είναι ιδανική για να τονίσεις και να φωτίσεις το βλέμμα σου. Μην παραλείψεις τη μάσκαρα αλλά χρησιμοποίησε τη μόνο στις άνω βλεφαρίδες για ένα πιο φυσικό αποτέλεσμα.

Χείλη

Εδώ δεν χρειάζεται να το σκεφτείς πολύ, όσο πιο απλά τόσο πιο καλά. Αφού έχεις ενυδατώσει τα χείλη σου, ολοκλήρωσε το beauty look σου με ένα nude ή ένα διακριτικό ροζ κραγιόν που ουσιαστικά να δίνει μια πλήρως φυσική διάθεση χωρίς πολύ προσπάθεια.

featured photo: Pexels.com/@olly