Είτε γιατί χθες βράδυ ξενύχτησες σε αυτό το μαγαζί στο κέντρο, είτε γιατί μαζευτήκατε σπίτι και ήπιες ένα δύο ποτηράκια παραπάνω, το πρόσωπό σου και όλη σου η διάθεση το επόμενο πρωί δεν συμβαδίζει με το πρόγραμμα της ημέρας σου.

Και ενώ ο πονοκέφαλος καλά κρατεί, εκτός από το πολύ νερό που θες να πιεις μαζί με ένα παυσίπονο, δεν μπορείς να καλύψεις τα εξωτερικά σημεία που προδίδουν ότι χθες βράδυ πέρασες καλά.

Το Savoir Ville όμως είναι εδώ για σένα και θα σε βοηθήσει δείχνοντάς σου εύκολα και γρήγορα make up tips για να καλύψεις το χθεσινό hangover.

#Ενυδάτωση

Το αλκοολ μπορεί να αφυδατώσει σοβαρά το δέρμα σου, κάνοντας το πρόσωπό σου να φαίνεται σφιχτό ενώ συγχρόνως επιδεινώνει τις ατέλειες του προσώπου σου. Μετά λοιπόν το ντεμακιγιάζ, κάνε έναν καλό καθαρισμό του προσώπου σου και ενυδάτωσέ το. Σύμμαχός σου είναι πάντα η ενυδατική κρέμα. Μην το παρακάνεις όμως. Εφάρμοσε στο πρόσωπό σου την ίδια ποσότητα που χρησιμοποιείς καθημερινά. Μπορεί στην t-zone να χρειαστεί να επιμείνεις λίγο.

#Κάνε μασάζ προσώπου

Αν έχεις αργήσει να ξυπνήσεις το πρωί και δεν προλαβαίνεις να κάνεις μια μάσκα, σου προτείνουμε το μασάζ προσώπου. Ξεκίνησε με κυκλικές κινήσεις γύρω από την περιοχή των ματιών, πιέζοντας ελαφρά στο μέσω του ματιού. Θυμήσου: οι κινήσεις πρέπει να είναι κυκλικές και η ροή της κίνησης από μέσα προς τα έξω.

#Κονσίλερ my love

Ξυπνώντας μετά από μια βραδιά με φίλους και πολύ κρασί, αισθάνεσαι 10 χρόνια μεγαλύτερη; Λογικό. Το αλκοόλ διαταράσσει τον ύπνο σου γιαυτό και όταν ξυπνάς αντικρίζεις τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια σου. Γιαυτό τον λόγο υπάρχουν τα αγαπημένα concealer στην αγορά σε αφθονία. Σε βοηθάει να φωτίσεις την περιοχή γύρω από τα μάτια και αυτομάτως να φαίνεσαι πιο ξεκούραστη.

#Πρόσθεσε λίγο χρώμα

Δεν πρέπει με τίποτα να ξεχάσεις το ρουζ. Πρόσθεσε στα μήλα λίγο ρουζ σε ροζ χρώμα και με αυτόν τον τρόπο θα φαίνεσαι πιο φρέσκια.

#Μην ξεχνάς το lip gloss

Τέλος, το lip gloss θα σου δώσει την λάμψη που χρειάζεσαι για να φαίνεσαι ότι έκανες έναν ξεκούραστο ύπνο. Έτσι θα τους ξεγελάσεις όλους!

Ολοκλήρωσε το make up σου με ένα γεμάτο αυτοπεποίθηση χαμόγελο και κανείς δε θα καταλάβει τίποτα!